Milton vil ikke love forstærkninger

Category: Senior - Elite 2 0

Søndag måtte roskildenserne med en i forvejen meget smal trup foretage tre skadesudskiftninger i nederlaget på 3-2 hjemme mod Nordvest FC. Samt spille de sidste 20 minutter med med bare ti mand på banen, da Jesper Håkansson blev kørt på hospitalet med en knæskade.

 

“Indtil videre er vi da stillet op med 11 spillere hver gang”, siger Kim Milton til DAGBLADET, der spørger ind til, om FC Roskilde-direktøren er skredet til handling ovenpå cheftræner Anders Theils gentagne nødråb om forstærkninger til truppen, som også selv skriger på nyt blod udefra.

“Vi har stadig spillere i truppen, der har siddet på bænken og ikke været i aktion endnu, så mon ikke vi kan stille 11 igen i morgen (i dag), hvor det jo også bare er en trænings… øh, pokalkamp. Og lad os nu lige se, hvor slemme de skader egentlig er”, opfordrer Kim Milton og påpeger, at Håkansson faktisk allerede var til træning i går.
Ikke på banen, men til behandling hos “fysserne” og efter på Køge Sygehus at have fået vished for, at hverken ledbånd, korsbånd eller menisk havde taget skade.

“Vi har også været i dialog med flere. Har sågar været enige, men så har de i stedet taget imod et tilbud fra 1. division. Det kan man jo ikke betænke dem i – at de hellere vil spille i 1. division end i 2. division hos os. Og hvis spillerne ikke er der, så er det jo svært at forstærke sig”, påpeger Kim Milton og understreger, at transfervinduet er åbent i et par uger endnu.

 

Kilde: sn.dk

Related Articles

Add Comment