FC Roskildes Morten Walldo er ude med langtids skade

Category: Senior - Elite 8 0

FC Roskildes 23-årige Morten Walldo slap ikke helt så billigt fra det uheld, han var ude for onsdag den 18. juli i den træningskamp mod Frem, som blev afbrudt efter 75 minutters spil og Walldo kørt afsted til sygehuset med halskrave.

Og det var ikke kun hovedet, den uheldige midtbanespiller tog fra med, da han kom skævt op i samt helt skævt ned fra en hovedstødsduel.

Det bevidnede den spritnye indgipsede venstre underarm, som Morten Walldo “flashede” ved gårsdagens træning samt blev bedt om at forklare nærmere. Hvilket han da så gjorde – uden antydningen af et smil i ansigtet, hvor til gengæld hele venstre sides hudafskrabninger er helet pænt.

“Ja, det er jo altså ikke en ny skade som sådan. Det er fra uheldet mod Frem. Jeg har haft ondt i hånden siden, og i mandags tog jeg på skadesstuen. Og det viste sig, at jeg har brækket en håndrodsknogle”.“Det er endda et ret kompliceret brud, så jeg skal have gipsen på i otte uger. Og det er jo så desværre uden fodbold”, siger Morten Walldo, mens FCR-cheftræner Anders Theil håber på en hurtigere raskmelding:“Nu er der jo gået et par uger, så måske kan gipsen tages af om seks uger, og så kan man vel tage en scanning og se, om det er i orden. Heldigvis kan Walldo jo lave det meste – få pulsen op og træne godt igennem. Også lidt med bold – det er kun “håndfodbolden” han ikke kan være med til”, siger Anders Theil og har ellers en skadesfri trup klar op til sæsonpremieren i 2. division øst på lørdag hos Rishøj.

 

Kilde: sn.dk 

Related Articles

Add Comment