FC Utrecht indleder samarbejde med HB Køge

HB Køge og den hollandske Æresdivisionsklub FC Utrecht har indledt et tæt samarbejde, der foreløbligt løber de kommende tre år.

HB Køges sportsdirektør Per Rud var i efteråret på besøg i Holland flere gange, mens FC Utrecht også har gæstet HB Køge. På den måde er parterne nu overbevist om at der kan etableres et frugtbart samarbejde.

“Intentionen ved samarbejdet er et ligestillet partnerskab. Vi vil stå for FC Utrechts scouting her i Danmark og i resten af Skandinavien og så videreformidle informationer om interessante spillere. Vi er meget stolte over at en stor international klub som FC Utrecht, har valgt os som partner, og det beløb som de vil investere i vores klub, vil give os optimale betingelser for at vækste og opfylde intentionerne ved samarbejdet”, udtaler HB Køges sportsdirektør Per Rud.

“HB Køges hold består mest af spillere fra vores eget akademi, og for os vil det være af stor værdi at vores bedste ungdomsspillere kan få internationale erfaringer ved at besøge FC Utrecht. Det vil være naturligt for os at nogle af vores spillere vil skifte til FC Utrecht i løbet af den tre-årige aftaleperiode, og vi vil være stolte når det sker”, udtaler sportsdirektøren.

HB Køges førstehold vil besøge FC Utrecht i vinterpausen i næste sæson og også HB Køges ungdomselitehold vil besøge den hollandske klub. Det er samtidig aftalt at udvalgte spillere fra HB Køge inden længe vil tage på træningsophold i FC Utrecht.

En anden del af samarbejdsaftalen betyder at FC Utrecht vil sende ungdomshold til Danmark, og at trænere fra de to klubber vil mødes og udveksle erfaringer.

FC Utrecht er som klub i cirka ti gange større end HB Køge målt på tilskuere, omsætning, spillerlønninger, antal ansatte m.m., men den hollandske klub ser et kæmpe potentiale i HB Køge.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde. Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold har indgået en hovedsponsoraftale med Spar Nord Bank, foreløbig frem til 30/6-2016, med option på forlængelse. Direktør for Spar Nord Køge Bugt, Jesper Køster, har selv en fortid som ungdomsspiller i Greve Fodbold før han som senior opnåede godt 150 divisionskampe for Køge Boldklub.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier