FC Vestsjælland på vej mod Superligaen

Category: Senior - Elite 2 0

For anden kamp i træk trak FC Vestsjælland sig sejrrigt ud af et topopgør i 1. division, da Lyngby blev slået 2-0 på mål af Henrik Madsen og Rasmus Festersen.

Det dufter af Superliga i Slagelse. FC Vestsjælland har således forstærket sig i løbet af vinterpausen, og foråret blev også åbnet med en sejr hjemme over Brønshøj.

2. Påskedag gjaldt det så en ny topkamp på hjemmebane, da Lyngby gæstede Slagelse Stadion. De kongeblå var godt med i store dele af opgøret, men ikke desto mindre var det Ove Pedersens kyniske og snu mandskab, der kom på vinderkurs få minutter inden pausen.

Fra kanten af feltet sendte teknisk velfunderede Henrik Madsen et følt skud af sted, der sad ude for Nicklas Højlunds rækkevidde, og så var der jubel hos hjemmepublikummet.

Lyngby pressede godt på i anden halvleg i jagten på den vigtige udligning, men det lykkedes ikke at komme til scoringer mod et organiseret modstanderhold.

I stedet fandt kampen sin afgørelse med lidt mere end 10 minutter tilbage. Danni König kom alene mod mål og afdriblede Lyngby-keeper Højlund, der gik ned i König og stoppede ham med ulovlige midler ifølge kampens dommer.

Det betød straffespark og udvisning til Højlund. Lyngby skiftede reservekeeper Lukas Fernandes ind, men han kunne intet gøre ved Rasmus Festersens straffesparksforsøg.

Hjemvendte Festersen sendte iskoldt Fernandes til den ene side og placerede bolden i den anden, og så var FCV på 2-0 og Festersen på tavlen for anden kamp i træk. 2-0 blev kampens resultat.

FCV er dermed tilbage på førstepladsen med to point ned til Vejle Boldklub Kolding. Lyngby bliver på femtepladsen med fire point op til Vejle Boldklub Kolding.

 

Kilde: Bold.dk

Related Articles

Add Comment