FC Vestsjælland på vej mod Superligaen

For anden kamp i træk trak FC Vestsjælland sig sejrrigt ud af et topopgør i 1. division, da Lyngby blev slået 2-0 på mål af Henrik Madsen og Rasmus Festersen.

Det dufter af Superliga i Slagelse. FC Vestsjælland har således forstærket sig i løbet af vinterpausen, og foråret blev også åbnet med en sejr hjemme over Brønshøj.

2. Påskedag gjaldt det så en ny topkamp på hjemmebane, da Lyngby gæstede Slagelse Stadion. De kongeblå var godt med i store dele af opgøret, men ikke desto mindre var det Ove Pedersens kyniske og snu mandskab, der kom på vinderkurs få minutter inden pausen.

Fra kanten af feltet sendte teknisk velfunderede Henrik Madsen et følt skud af sted, der sad ude for Nicklas Højlunds rækkevidde, og så var der jubel hos hjemmepublikummet.

Lyngby pressede godt på i anden halvleg i jagten på den vigtige udligning, men det lykkedes ikke at komme til scoringer mod et organiseret modstanderhold.

I stedet fandt kampen sin afgørelse med lidt mere end 10 minutter tilbage. Danni König kom alene mod mål og afdriblede Lyngby-keeper Højlund, der gik ned i König og stoppede ham med ulovlige midler ifølge kampens dommer.

Det betød straffespark og udvisning til Højlund. Lyngby skiftede reservekeeper Lukas Fernandes ind, men han kunne intet gøre ved Rasmus Festersens straffesparksforsøg.

Hjemvendte Festersen sendte iskoldt Fernandes til den ene side og placerede bolden i den anden, og så var FCV på 2-0 og Festersen på tavlen for anden kamp i træk. 2-0 blev kampens resultat.

FCV er dermed tilbage på førstepladsen med to point ned til Vejle Boldklub Kolding. Lyngby bliver på femtepladsen med fire point op til Vejle Boldklub Kolding.

 

Kilde: Bold.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier