FC Vestsjælland vil have afgjort matchfixing-anke hurtigt

FC Vestsjælland forventer, at Kristoffer Wichmanns ankesag bliver afgjort, inden forårssæsonen begynder.

Den 24. marts indleder topholdet FC Vestsjælland den meget vigtige forårssæson i 1. division hjemme mod Brønshøj, der også kæmper om oprykning til Superligaen.

FC Vestsjælland har valgt at suspendere sin tidligere anfører Kristoffer Wichmann, så længe appelsagen kører i sagen om forsvarsspilleren, som Dansk Boldspil-Union (DBU) i sidste uge idømte seks måneders karantæne for matchfixing.

FC Vestsjællands direktør, Gert Hansen, regner med, at DBU-appeludvalget har afgjort sagen, inden forårssæsonen begynder.

“Det forventer vi helt klart”, siger Gert Hansen.

Kristoffer Wichmann erklærer sig uskyldig i at have spillet på en af sin klubs kampe og har anket dommen.

Formand for DBU’s appeludvalg Henrik Bloch Andersen påpeger, at anken foreløbig er meget kortfattet, og at Wichmanns advokat, Henrik Stagetorn, ønsker at komme med en mere uddybende anke.

“Vi har ikke så mange sager i appeludvalget, så vi plejer faktisk at være ret hurtige til det”.

“Der er selvfølgelig sager, der kan være mere omfangsrige end andre, og de kræver en længere behandlingstid, fordi der er nogle sagsoplysningsskridt, som man er nødt til at iværksætte, inden man kan træffe en afgørelse”.

“Umiddelbart ser 24. marts dog ikke ud til at skulle give noget problem. Men jeg ved selvfølgelig ikke, hvad der viser sig under sagsbehandlingen”, siger Henrik Bloch Andersen.

FC Vestsjælland valgte selv at suspendere Kristoffer Wichmann, mens ankesagen kører, selvom han er berettiget til at være i klubben.

“Vi har valgt at sige: Nu holder du fri, indtil appelsagen er ovre. Du holder dig fysisk i gang, men indtil videre er du fritaget fra træning”.

“Det er for at holde fokus på turneringen, for hvis Kristoffer kom til træning, ville der være et fokus, som vi som klub ikke ønsker omkring det”, fortæller Gert Hansen.

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier