FCK havde let spil hos HB Køge

FC København bragte sig et stort skridt nærmere endnu et dansk mesterskab, mens HB Køge nu reelt har mere end det ene ben i 1. Division. Københavnerne var klasser bedre end HB Køge og sejrscifrene på hele 5-0 i gæsternes favør, var da heller ikke et mål for stort.

HB Køge skulle have marginalerne på deres side, hvis overraskelsen skulle blive en realitet, men allerede efter fem minutter var uheldet ude hos værterne. Cristian Bolanos’ indlæg fra højre blev ekspederet væk ved forreste stolpe, men på kanten af straffesparksfeltet fik Marcel Rømer ikke clearet bolden, der i stedet faldt hen til Thomas Kristensen, som koldblodigt sendte bolden over i det lange hjørne med en dæmpet, flad afslutning.

FC København havde været ovenpå den første halve time, og Carsten V. Jensens tropper fik endnu lettere spil i den sidste time. Det gjorde de, fordi HB Køge’s Adeola Runsewe fik et diskutabelt rødt kort i det 31. minut, da han skubbede Bryan Oviedo i halsregionen i forbindelse med et hjørnespark.

FCK måtte trods klar dominans nøjes med det ene mål i første halvleg, men efter pausen skulle topholdet ikke vente så længe på endnu en scoring. Det var Cesar Santin, der i det 59. minut headede Bryan Oviedos præcise indlæg fra venstre i netmaskerne fra klos hold.

3-0 målet var dog uundgåeligt, og det kom ti minutter senere, da Sigurdssons forsvarskollega Sølvi Ottesen pandede Oviedos skarpe hjørnespark i mål ved forreste stolpe.

Cristian Bolanos voldte kampen igennem HB Køge-forsvaret store problemer, og costaricanerne stod for oplægget til 4-0-scoringen, da han trak ind i feltet efter en omstilling og serverede bolden for Mustafa ’Moa’ Abdellaoue, som så let som ingenting kunne score sit første mål for FCK.

Det blev til et mål mere, og for anden gang i kampen var målscoreren Pape Pate Diouf, der har fået oprejsning efter en vanskelig begyndelse hos de danske mestre. Han var blandt løvernes bedste i dag, og han fik lov at lukke festen i 88. minut, da han var først på riposten, efter at Dame N’Doye først havde ramt stolpen og siden fremtvunget en stor redning af Morten H. Jensen.

Med 5-0-sejren er FC København nu atter seks point foran deres nærmeste forfølgere FC Nordsjælland, der tidligere søndag besejrede Silkeborg, mens HB Køge fortsat blot har 15 point, og nærmest er isoleret i bunden.

Delvis kilde: Bold.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier