Ferieafbud og skader kostede Greve dyrt i premieren

Category: Senior - Elite 6 0

Greve åbnede sæsonen fredag aften på et myggeindtaget Tåstrup Idrætspark.

Allerede i turneringens første runde blev Greve´s manglende bredde i truppen kraftigt udfordret, da to spillere havde prioriteret fodbolden i anden række.

Derudover var nyerhvervelsen Mads Knudsen blevet skadet i ugens løb og for det ikke skulle være løgn, måtte den rutinerede midterforsvarer Martin Søndergaard udgå midtvejs i 2.halvleg med blod i hele ansigtet og mistanken om en brækket næse.

Alt dette betød en hurtigere debut end forventet for de tre unge spillere, Rasmus Jensen, Sebastian Frank og Michael Nielsen.

I erkendelse af manglende bredde fik også de tidligere Superligaspillere Allan Olesen (tidl. bl.a AB og AaB) på 39 år samt den tidligere nigerianske landsholdsspiller Bosun Ayeni (tidl. bl.a Lyngby, FCN og Sønderjyske) på 34 år deres debut, da de hurtigt blev tilknyttet klubben for en formentlig meget kort periode.

Greve startede kampen bedst og havde i 1.halvleg 3-4 temmeligt farlige forsøg, der dog alle blev misbrugt.

Det gjorde Tåstrup derimod ikke da de for første gang blev nærgående, og så kunne oprykkerne gå til pausen foran med 1-0.

Anden halvleg var blot tre minutter gammel da Frederik Sundstrup (foto) fik bragt balance i regnskabet med et tørt og præcist hug en meters penge over jorden.

Ikke længe efter gik det så galt for Martin Søndergaard i en duel i Tåstrup´s felt, hvor ”Sønder” falder til jorden og efterfølgende må følges til omklædningsrummet, der kort efter forlades med et håndklæde for næsen og blod i hele ansigtet.

En brækket næse lød prognosen på, inden ”Sønder” efter kampen måtte en tur på skadestuen.

”Sønder” måtte naturligvis udskiftes og Greve´s forsvarskæde var nu et mix af unge debutanter samt en debuterende alderspræsident i Allan Olesen på 39 år, der kunne have været far til resten af forsvaret incl. 19 årige Frederik Ulriksen i målet.

Denne store udskiften i forsvaret gav naturligvis uro, og dette udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig på 2-1, og modløsheden hos Greve var efterhånden til, at få øje på.

Man fik alligevel hanket op i sig selv de sidste fem minutter og kort før tid lykkedes det Rasmus Vibe, at udligne til 2-2.

Greve var endda i overtiden marginaler fra at snuppe alle tre points med hjem, men det havde vist ikke været helt rimeligt om dette var sket.

Kampen endte 2-2 og efterfølgende må man bare konstatere, at hvis Greve mener det seriøst med oprykning i denne sæson, så skal der strammes op over hele linien fra spillere til ledelse.

Man rykker ikke op med en supersmal trup, der giver kvalitetsproblemer ved det første afbud.

Derudover skal stamspillere også prioritere hvad man vil…fodbold eller ferie, hvilket turneringens første runde ikke vidnede positivt om…..Dette falder så tilbage på de ansvarlige ledere for trupsammensætningen.

Greve´s næste forsøg er på lørdag den 17/8, hjemme mod Frem Sakskøbing.

 

 

 

(Arkivfoto: Hedensted IF)

Related Articles

Add Comment