Ferieafbud og skader kostede Greve dyrt i premieren

Greve åbnede sæsonen fredag aften på et myggeindtaget Tåstrup Idrætspark.

Allerede i turneringens første runde blev Greve´s manglende bredde i truppen kraftigt udfordret, da to spillere havde prioriteret fodbolden i anden række.

Derudover var nyerhvervelsen Mads Knudsen blevet skadet i ugens løb og for det ikke skulle være løgn, måtte den rutinerede midterforsvarer Martin Søndergaard udgå midtvejs i 2.halvleg med blod i hele ansigtet og mistanken om en brækket næse.

Alt dette betød en hurtigere debut end forventet for de tre unge spillere, Rasmus Jensen, Sebastian Frank og Michael Nielsen.

I erkendelse af manglende bredde fik også de tidligere Superligaspillere Allan Olesen (tidl. bl.a AB og AaB) på 39 år samt den tidligere nigerianske landsholdsspiller Bosun Ayeni (tidl. bl.a Lyngby, FCN og Sønderjyske) på 34 år deres debut, da de hurtigt blev tilknyttet klubben for en formentlig meget kort periode.

Greve startede kampen bedst og havde i 1.halvleg 3-4 temmeligt farlige forsøg, der dog alle blev misbrugt.

Det gjorde Tåstrup derimod ikke da de for første gang blev nærgående, og så kunne oprykkerne gå til pausen foran med 1-0.

Anden halvleg var blot tre minutter gammel da Frederik Sundstrup (foto) fik bragt balance i regnskabet med et tørt og præcist hug en meters penge over jorden.

Ikke længe efter gik det så galt for Martin Søndergaard i en duel i Tåstrup´s felt, hvor ”Sønder” falder til jorden og efterfølgende må følges til omklædningsrummet, der kort efter forlades med et håndklæde for næsen og blod i hele ansigtet.

En brækket næse lød prognosen på, inden ”Sønder” efter kampen måtte en tur på skadestuen.

”Sønder” måtte naturligvis udskiftes og Greve´s forsvarskæde var nu et mix af unge debutanter samt en debuterende alderspræsident i Allan Olesen på 39 år, der kunne have været far til resten af forsvaret incl. 19 årige Frederik Ulriksen i målet.

Denne store udskiften i forsvaret gav naturligvis uro, og dette udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig på 2-1, og modløsheden hos Greve var efterhånden til, at få øje på.

Man fik alligevel hanket op i sig selv de sidste fem minutter og kort før tid lykkedes det Rasmus Vibe, at udligne til 2-2.

Greve var endda i overtiden marginaler fra at snuppe alle tre points med hjem, men det havde vist ikke været helt rimeligt om dette var sket.

Kampen endte 2-2 og efterfølgende må man bare konstatere, at hvis Greve mener det seriøst med oprykning i denne sæson, så skal der strammes op over hele linien fra spillere til ledelse.

Man rykker ikke op med en supersmal trup, der giver kvalitetsproblemer ved det første afbud.

Derudover skal stamspillere også prioritere hvad man vil…fodbold eller ferie, hvilket turneringens første runde ikke vidnede positivt om…..Dette falder så tilbage på de ansvarlige ledere for trupsammensætningen.

Greve´s næste forsøg er på lørdag den 17/8, hjemme mod Frem Sakskøbing.

 

 

 

(Arkivfoto: Hedensted IF)

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier