Fire pragtmål gav endnu en Grevesejr

Taastrup og Greve gav hinanden og publikum en helt igennem fantastisk kamp fredag aften i Taastrup idrætspark.

Greve vandt 4-2 og det var så ganske fortjent, selvom folk med Grevesympatier på intet tidspunkt kunne føle sig sikker på noget som helst, da Taastrup ikke havde tænkt på overgivelse uden kamp og var hypergiftige på deres omstillinger.

At Greve så har en Patrik Jensen (foto), der i øjeblikket er knivskarp i de fleste af spillets facetter, er uvurderligt.
Patrik var atter indblandet i tre af Greve´s mål, hvoraf han selv scorede de to fra lang afstand og efter en genial stikning fra Fillip Bidstrup, fandt ”fodboldtvillingen” Rasmus Vibe inde foran mål i den tredje situation.

Men i kronologisk rækkefølge kom Greve foran efter godt ti minutter da hjemmeholdets Daniel Marcussen, der i efterårssæsonen var et halvt år i Greve, jokkede i bolden og serverede den for fødderne af Patrik Jensen, der med lethed kunne sparke over Taastrupkeeperen, der var kommet for langt ud af målet.

Midtvejs i halvlegen udligning af Taastrup, men blot fem minutter senere bragte Rasmus Vibe atter Greve foran.

Få minutter før pausen skete det, der så ikke måtte ske da Taastrup igen udlignede til 2-2 og det lignede lidt en ”øv-pause” Greve nu skulle ind til.

”Øv-pause blev dog i halvlegens absolut sidste minut afløst af ”juhuu-pause”, da Nicolai Clausen havde taget turen med frem fra sin backposition og hamrede bolden ind fra lang afstand til endnu en Greveføring.

Efter pausen blev Grevedominansen større endnu og selvom hjemmeholdet måske med rette kunne føle sig snydt for et straffespark, kom halvlegens eneste mål fra Patrik Jensen.
Han modtog bolden midt på Taastrup´s banehalvdel, men ingen blå/hvide var umiddelbart spilbare, og bedst som man ventede på, at Jensen ville gøre forsøget på afdribling af tre forsvarsspillere, sparkede han den i stedet knaldhårdt op i målhjørnet uden chance for keeperen fra en position langt uden for straffesparksfeltet.

Greve foran med 4-2 og derved blev det.

Lørdag smuttede Greve så atter op på 2. pladsen da Roskilde KFUM ude mod FC Sønderborg måtte nøjes med 2-2, og nu er to point efter Greve.

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier