FK Sydsjælland 05: Årets børnefodboldklub

Category: Klubber, Piger & Damer, Ungdom - Diverse, VIDEO 4 0

Der ventede medlemmerne af fodboldklubben FK Sydsjælland 05 en meget stor overraskelse, da de mødte op til det arrangement, som i invitationen blot lod til at være en hyggelig fællesaften med hygge, pølser, fodbold og saftevand.

 

Til arrangementet var både borgmester Carsten Rasmussen og DBU’s børneudvalgsformand Kim Møller mødt op, og det viste sig hurtigt, at det i hvert fald ikke bare var pølser og saftevand, som de var kommet for.

FK Sydsjælland 05 blev nemlig belønnet med “Årets børnefodboldklub”, og det for meget mere end blot deres fodboldtræning.

DBU’s børneudvalgsformand Kim Møller havde nemlig bemærket det stærke engagement, som klubbens trænere udviser, da han overværede en træning.

Også borgmester Carsten Rasmussen var stolt af Næstveds præmierede forening.

“Det er en forening, hvor både forældre og medlemmer støtter op om foreningen, og ikke læner sig tilbage, selvom foreningen ligger i et yderområde, der måske ikke altid har de bedste betingelser. Det er et pragteksemplar af en forening”, sagde borgmester Carsten Rasmussen.

Formand for FK Sydsjælland 05 er ikke i tvivl om, hvorfor netop deres fodboldklub skulle have prisen.

“Vi kan samle trænere, forældre, børn og unge i lokalområdet om et projekt. Vi har skabt noget helt specielt her”, siger formanden for FK Sydsjælland 05, Pia Nygaard.

 

WebTV

Se TV2 Øst indslag om FK Sydsjælland som årets børneklub. Du finder indslaget i vores WebTV-sektion, eller ved at følge det direkte link herunder:

https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=fk-sydsjaelland-05-arets-bornefodboldklub

 

 

Kilde: SN.dk

Related Articles

Add Comment