Flere HB Køge profiler måske på vej til Superligaen

Category: Senior - Elite 7 0

Topscorer Jeppe Kjær og store Eddi Gomes tiltrækker interesse fra Superliga-klubber.

HB Køge har de seneste år sendt en stribe spillere til Superligaklubber.

Spillere som Simon Makienok, Quincy Antipas, Nicolaj Madsen og Marcel Rømer har alle taget springet, og nu kan yderligere et par stykker være på vej mod landets bedste række.

Ifølge bold.dks oplysninger viser flere Superligaklubber interesse for både topscorer Jeppe Kjær og forsvarsklippen Eddi Gomes.

“De er begge to meget, meget varme. De har gjort det så godt, at der er masser af opmærksomhed omkring dem. Vi skal så nu finde ud af, hvad der giver mest mening for spillerne og for os”, udtaler HB Køge direktør Peter Frank til bold.dk.

Det er dog ikke kun på afgangsfronten, der kan ske noget i HB Køge. Flere spillere viser således interesse for at tørne ud for svanerne.

“Vi har spillet noget rigtig seværdig og positiv fodbold. Derudover har mange øje på at vi har været gode til at hente spillere i tredjebedste geled, og så få dem til at præstere hos os i løbet af relativt kort tid”, siger Frank.

“Et eksempel er jo Jeppe Kjær, der kom til fra 2. division for 15 måneder siden. Nu er han en af de største profiler i 1. division og alle kan se, at han er blevet en meget interessant spiller for større klubber.”

“Eddi Gomes hentede vi i sommer i Herlev, der rykkede ned i Danmarksserien. Han er blandt de tre største profiler i 1. division i mine øjne. Historien er den samme med Delphin Tshiembe, der i sommer kom fra HIK, og nu er en af de største profiler på midtbanen.”

HB Køge har allerede sikret sig Rasmus Nielsen, mens Lee Rochester Nikola Saric, Jakob Thomsen og Mads Pfeiffer siger farvel.

Related Articles

Add Comment