Flere HB Køge profiler måske på vej til Superligaen

Topscorer Jeppe Kjær og store Eddi Gomes tiltrækker interesse fra Superliga-klubber.

HB Køge har de seneste år sendt en stribe spillere til Superligaklubber.

Spillere som Simon Makienok, Quincy Antipas, Nicolaj Madsen og Marcel Rømer har alle taget springet, og nu kan yderligere et par stykker være på vej mod landets bedste række.

Ifølge bold.dks oplysninger viser flere Superligaklubber interesse for både topscorer Jeppe Kjær og forsvarsklippen Eddi Gomes.

“De er begge to meget, meget varme. De har gjort det så godt, at der er masser af opmærksomhed omkring dem. Vi skal så nu finde ud af, hvad der giver mest mening for spillerne og for os”, udtaler HB Køge direktør Peter Frank til bold.dk.

Det er dog ikke kun på afgangsfronten, der kan ske noget i HB Køge. Flere spillere viser således interesse for at tørne ud for svanerne.

“Vi har spillet noget rigtig seværdig og positiv fodbold. Derudover har mange øje på at vi har været gode til at hente spillere i tredjebedste geled, og så få dem til at præstere hos os i løbet af relativt kort tid”, siger Frank.

“Et eksempel er jo Jeppe Kjær, der kom til fra 2. division for 15 måneder siden. Nu er han en af de største profiler i 1. division og alle kan se, at han er blevet en meget interessant spiller for større klubber.”

“Eddi Gomes hentede vi i sommer i Herlev, der rykkede ned i Danmarksserien. Han er blandt de tre største profiler i 1. division i mine øjne. Historien er den samme med Delphin Tshiembe, der i sommer kom fra HIK, og nu er en af de største profiler på midtbanen.”

HB Køge har allerede sikret sig Rasmus Nielsen, mens Lee Rochester Nikola Saric, Jakob Thomsen og Mads Pfeiffer siger farvel.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier