Flot sejr til HB Køges u17 hold

Category: Ungdom - Elite 1 0

Onsdag aften var HB Køges U/17 Liga-mandskab en tur i hovedstaden i jagten på sæsonens første tre point. Modstanderen var F.C. København.

HB Køge-talenterne startede kampen godt med stor energi og god boldomgang. Hjemmeholdet var dog også klar fra start, så det blev med det samme en kamp i højt tempo, med mange gode aktioner fra begge holds spillere.

HB Køge var det mest spilstyrende af de to hold, men F.C. Københavns 2 angribere var hele tiden en udfordring for HB Køges bagkæde. Det virkede dog som om HB Køge havde kontrol over kampen og indimellem så man nogle af de flotte kombinationer, som HB Køge-spillerne efterhånden har vist i alle kampene.

Det blev til flere chancer undervejs i første halvleg, og en af dem resulterede i et flot mål. Målscorer var Simon Iversen, der fra sin position på kanten af feltet flot sendte bolden op i krydset 1-0-føring til HB Køge. U/17-landsholdsspilleren Jacob Pind havde også en stor chance, men hans frispark endte på stolpen, og første halvleg sluttede uden yderligere scoringer..
Hjemmeholdet kom ud til 2. halvleg med stor energi, men HB Køge-spillerne kæmpede en brav kamp for at fastholde initiativet og det lykkedes til dels, da man i perioder stadig styrede spillet og lykkedes med at øge føringen til 2-0. Målscorer var U/17-landsholdsspilleren Ahmad Jamal El-Sayed, der fra 25 meter bankede bolden op i målhjørnet. Et klassemål.

F.C. København fik dog svaret igen kort efter de de reducerer til 1-2 på en bold som rettes af og efterlader HBK-keeper Frederik Hansen chanceløs i målet. Frederik Hansen skulle mod slutningen af kampen vise sig at blive en vigtig spiller, da han med fem minutter tilbage af kampen leverede en super redning og generelt stod en rigtig god kamp. HB Køge drengene får mod slutningen af kampen også et par gode chancer for at udbygge føringen, men det lykkes ikke.

Slutningen af kampen bliver lidt rodet med højt tempo og mange fejl, men HB Køge drengene får kørt sejren hjem og vinder 2-1.

“Dejligt at drengene endelig får fuldt udbytte af det hårde arbejde og flotte spil, som jeg faktisk synes de har vist i samtlige fem kampe i denne sæson. Forskellen på denne kamp og de andre er ganske simpelt, at Simon Iversen og Ahmad el-Sayed scorer to klassemål. De mål har vi manglet i de foregående kampe. De behøver dog ikke sidde i krydset allesammen – vi kan også bruge nogle af de andre. Generelt skal hele holdet roses for en mandfolkeindsats og det skal også fremhæves at hele holdets erobringsspil og bagkædens forsvarsspil – sammen med målmanden – igen er høj klasse. Vi arbejder målrettet videre”, lyder det fra træner Carit Falch efter kampen.

Kilde: hb.dk

Related Articles

Add Comment