Fodboldcamp for piger i vinterferien

Hvis du er pige og har lyst til at kombinere ferie og fodbold så kan du overveje om du ikke burde bruge et par dage af vinterferien på kunstbanen i Herfølge.

Det nye holdsamarbejde Herfølge Boldklub-Køge Pige FC inviterer i uge 8 til “mini-fodboldskole” for U/9-U/12 piger og TalentCamp for U/13-U/16-piger.

“Som en del af forberedelsen til den nye sæson har vi planlagt tre intensive træningsdage for vores U/14-U/16-piger – og så kom vi på ideen med at lave en åben træningslejr, hvor vi inviterer spillere fra andre klubber til at komme og være en del af vores træningsmiljø i et par dage. Udover at de forhåbentlig lærer noget ved at træne sammen en gruppe ambitiøse spillere og trænere, så håber vi også at de kan tage noget inspiration med hjem til træningen i deres egen klubber”, fortæller Camilla Birkedal, som tidligere selv har spillet ungdomselitefodbold i Brøndby IF og som nu er træner for U/16-pigerne.

De to klubber – Herfølge Boldklub og Køge Pige FC – stiller fælles hold i h.h.v. U/14 og U/16, men for at sikre at der også i fremtiden er spillere der har den fornødne kvalitet til at spille med på disse hold, arbejdes der også med at udvikle spilerne på de yngre årgange i de to moderklubber – og et blandt flere tiltag er minifodboldskole i vinterferien.

Her træner de yngre spillere ved siden af, de store piger. Træningen er bygget op omkring de samme tekniske temaer og en del af trænerstaben på fodboldskolen er nogle af de piger der også spiller med på U/16-holdet.

Minifodboldskolen er dog ikke kun for de piger der spiller i Herfølge Boldklub og Køge Pige FC. Den er åben for alle piger i alderen 9 til 12 år der har lyst til at kombinere ferie og fodbold! Nærmere info fås på www.hb1921.dk

Kilde: Lørdagsavisen

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

Karise IK Fodbold søger årgang 1999 drenge

Karise IK Fodbold søger årgang 1999 drenge

Karise IK Fodbold søger nye spillere til U16 Drengeholdet. Karise IK Fodbold søger drenge fra årgang 1999 der har lyst til at spille fodbold hvor det tages seriøst, men stadig har plads til det sociale, fritidsarbejde og kærester. Karise IK Fodbold tilbyder udfordrende og udviklende træning.

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

Malawis landsholds tekniske direktør og forhenværende A-landsholdtræner, Eddie Ngonamo, er tilbage i Danmark hvor han skal køre nogle kurser og træningspas for danske spillere og trænere. I lørdags startede Eddie Ngonamo i Haslev FC og mandag var turen så kommet til den klub hvor Eddie Ngonamo har brugt mest tid, nemlig AIK 65 Strøby Fodbold.

Ny rutineret målmandstræner til Solrød-pigerne

Ny rutineret målmandstræner til Solrød-pigerne

Solrød FC meddeler med glæde at de har tilført Morten Olsson til trænerstablen, hvor han skal fungerer som målmandstræner for pige-afdelingen. Morten har været tilknyttet Køge målmandsskole og DGI´s målmandskole i Sorø, men har senest været i Tåstrup, hvor han var tilknyttet det nu nedlagte 3F-liga hold.

DBU Sjælland og AIK 65 Strøby afvikler en runde Futsal i Hårlev

DBU Sjælland og AIK 65 Strøby afvikler en runde Futsal i Hårlev

AIK 65 Strøby Fodbold tager over åen og afvikler en runde af DBU Sjællands Futsal-turnering i Hårlevhallen lørdag 16. november. Lørdag den 16. november afvikler DBU Sjælland og AIK 65 Strøby en runde i Futsal, den forholdsvis nye gren inden for fodboldspillet, i Hårlevhallen.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier