Fodbolddommer troede at han skulle dø (WebTV)

Category: De Bizarre Historier, Dommer 5 0

Der var lynch-stemming i den libanesiske 2. Division, da fodbolddommer Bachir Awasa blev jagtet rundt på banen, efter han havde udvist en spiller.

En fodboldkamp i den næstbedste række i Libanon udviklede sig i sidste weekend til en jagt på opgørets dommer Bachir Awasa.

Spillerne fra Al-Nahda sparkede ud efter Bachir Awasa og jagtede ham rundt på banen, efter at han viste en af holdets spillere ud.

“Jeg forventede at komme slemt til skade, da jeg så reaktionen fra spillerne og folkene på sidelinjen. For at være ærlig så troede jeg ikke, at jeg ville slippe derfra i live”, siger dommeren ifølge Reuters til tv-stationen Al Jadeed.

“Man forventer altid en reaktion, når man giver et rødt kort til en spiller. Og det var så sandelig også det, der skete. Han løb efter mig og angreb mig”.

“Da han prøvede at ramme mig, så forsøgte jeg at løbe væk, men så blev jeg også angrebet af træneren”.

“Andre af deres folk på sidelinjen løb efter mig, og jeg måtte flygte fra det ene sted til det andet”, siger Bachir Awasa, der nu har besluttet at indstille dommerkarrieren.

Libanesisk fodbold befinder sig i forvejen i en krise, efter at det nationale fodboldforbund for kort tid siden har straffet 24 spillere på grund af matchfixing.

 

Se det groteske indslag på WebTV:
Du kan se indslaget i vores WebTV sektion eller ved at følge det direkte link herunder:
https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=fodbolddommer-troede-at-han-skulle-do

 

Related Articles

Add Comment