Fodboldfotograf fra Havdrup vandt igen

Category: Alt det andet (Diverse), Ungdom - Diverse 3 0

Hvert år afholder DBU Sjælland en konkurrence, hvor de hædrer et billede, der på den ene eller anden måde fortæller en god historie om fodbold

Havdrup-fotografen Jeff Duckett tager mange billeder af klubbens spillere i løbet af året, og er derfor som regel med i konkurrencen. Sidste år resulterede det i at han vandt konkurrencen. Og minsandten om han ikke gjorde det igen i år.

Dommerpanelet i DBU Sjælland kom med følgende begrundelse:

“Det der gør fodbold så fantastisk er, at det rummer hele følelsesregisteret lige fra den dybeste skuffelse til den største ekstase. Det er en slags fodboldens yin og yang, hvor det jo primært er sjovt at vinde, fordi det gør ondt at tabe. Med et enkelt snapshot taget i det helt rigtige øjeblik har Jeff Duckett fanget og indkapslet hele følelsesregisteret i fodbold. Det kræver både talent, tålmodighed, sans for det gode motiv og lille smule held”.

Jeff Duckett selv fortæller om billedet, som blev taget 12. maj 2012 på Espelundens Idrætsanlæg i en kamp mellem Havdrup GI (årgang 1997) og BK Avarta.

“Havdrup GI´s årgang ‘97 (i gult) har lige vundet kampen 3-2 og Garcia og Mads high-fiver hinanden i baggrunden, mens en Avarta-spiller tørrer øjnene. Eller rettere: Det ser sådan ud, men i virkeligheden tørrer Avarta-spilleren vist bare ansigtet af i sin trøje. For kigger man godt efter, kan man se, at det støvregner”, fortæller Jeff Duckett.

Fra Havdrup GI fodbolds side ønsker man Jeff tillykke med sejren for andet år i træk, og samtidig siger man tak for de mange gode billeder, han har leveret i årets løb af klubbens hold og begivenheder.

 

Kilde: Solrodnyt.dk

Related Articles

Add Comment