Fodboldfotograf fra Havdrup vandt igen

Hvert år afholder DBU Sjælland en konkurrence, hvor de hædrer et billede, der på den ene eller anden måde fortæller en god historie om fodbold

Havdrup-fotografen Jeff Duckett tager mange billeder af klubbens spillere i løbet af året, og er derfor som regel med i konkurrencen. Sidste år resulterede det i at han vandt konkurrencen. Og minsandten om han ikke gjorde det igen i år.

Dommerpanelet i DBU Sjælland kom med følgende begrundelse:

“Det der gør fodbold så fantastisk er, at det rummer hele følelsesregisteret lige fra den dybeste skuffelse til den største ekstase. Det er en slags fodboldens yin og yang, hvor det jo primært er sjovt at vinde, fordi det gør ondt at tabe. Med et enkelt snapshot taget i det helt rigtige øjeblik har Jeff Duckett fanget og indkapslet hele følelsesregisteret i fodbold. Det kræver både talent, tålmodighed, sans for det gode motiv og lille smule held”.

Jeff Duckett selv fortæller om billedet, som blev taget 12. maj 2012 på Espelundens Idrætsanlæg i en kamp mellem Havdrup GI (årgang 1997) og BK Avarta.

“Havdrup GI´s årgang ‘97 (i gult) har lige vundet kampen 3-2 og Garcia og Mads high-fiver hinanden i baggrunden, mens en Avarta-spiller tørrer øjnene. Eller rettere: Det ser sådan ud, men i virkeligheden tørrer Avarta-spilleren vist bare ansigtet af i sin trøje. For kigger man godt efter, kan man se, at det støvregner”, fortæller Jeff Duckett.

Fra Havdrup GI fodbolds side ønsker man Jeff tillykke med sejren for andet år i træk, og samtidig siger man tak for de mange gode billeder, han har leveret i årets løb af klubbens hold og begivenheder.

 

Kilde: Solrodnyt.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Skovboskolen gik hele vejen

Skovboskolen gik hele vejen

Lokalbold`s udsendte medarbejder var på TRE-FOR Park for at overvære finalen mellem Dybbølskolen og Skovboskolen fra Bjæverskov i Ekstrabladets skolefodboldturnering. Torsdag eftermiddag, var Skovboskolen fra Bjæverskov nærmest tømt for elever. 11 busser havde sat kursen mod Odense for at støtte de lokale helte, der skulle spille finale mod Dybbølskolen fra Sønderjylland.

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Fredag aften kunne borgmester Pernille Beckmann erklære kunstgræsbane nummer to i Greve idrætscenter for åben. Med ca. 1200 fodboldspillere har en enkelt bane været alt for lidt for den store klub.

Køge Park projektet udskydes igen

Køge Park projektet udskydes igen

Det (måske) kommende nye stor-stadion i Køge Kommune, der gentagne gange er blevet ramt af udskydelser og forsinkelser, rammes nu af endnu en forsinkelse på op til 6 måneder. Det føles snart som en evighed hvor snakken om et nyt stor-stadion i Køge har stået på. Faktisk lovede Køge’s politikere (med dengang siddende borgmester Maria

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier