Forkerte målscorere (rettelse)

Besøgstallet på Lokalbold er ifølge statestiken støt stigende og vores artikler bliver efterhånden heldigvis læst rigtigt mange gange dagligt. Det er dog yderst sjældent at vi modtager respond på vores artikler, men når vi (en sjælden gang) får bragt fejlagtige oplysninger, så gløder mailboxen hos redaktionen – Og tak for dette.

 

I den forgangne uge har Lokalbold således brilleret hele to gange med forkerte oplysninger om målscorere i kampe. Dette har vi fra flere kilder modtaget mails om, hvorfor vi selvfølgelig bringer rettelser samt årsagen/kilden til de fejlagtige oplysninger.

 

Avnskold scorede IKKE for Rishøj mod FC Roskilde
I en artikel med bold.dk som kilde, fik vi skrevet at Rishøjs Morten Avnskjold gjorde det “onde” mod sin gamle klub FC Roskilde.
Dette passer dog ikke.
Det er korrekt at der blev scoret på straffespark. Det var dog IKKE Morten Avnskjold der scorede som skrevet, men derimod Dennis Schmidt, der satte bolden i nettet.

Fejlen skyldtes ifølge Lokalbold.dk’s nye oplysninger at stadion-speakeren fejlagtigt udråbte Morten Avnskjold som målscorer, hvilket senere blev opslået via bold.dk, som vores artikel havde som kilde.
Hvorledes man lige kan forveksle Avnskjold og Dennis Schmidt, skal vi undlade at kommenterer – Umiddelbart ligner de ikke meget hinanden.

 

Forkert dobbelt målscorer i Solrød
Også i Sjællandsserie-kampen mellem Solrød FC og Haslev, fik vi fejlagtigt udråbt Solrøds Nicolai Andersen som dobbelt målscorer.
Vi er efterfølgende blevet gjort opmærksom på at det retteligt var Niklas Kristiansen, der var den dobbelte målscorer i denne kamp.
Igen er der flere kilder som har skrevet til os herom. Deriblandt den rette målscorer selv, så det må vel være korrekt.

Fejlen i Solrød-kampen er opstået på baggrund af et kampreferat på Solrød FC’s egen hjemmeside, der lå til grund for vores artikel om kampen. Desværre er Solrød ikke ret flinke til at skrive de rigtige navne på spillerne, men anvender udelukkende kæle/kalde-navne, hvorfor vores skribent måtte igang med et mindre detektivarbejde – Og netop detektivbranchen skal vi nok ikke bevæge os ind i, fordi her ramte vi åbenbart forkert, hvilket vi naturligvis beklager.
Vi håber på at Solrød FC vil overveje fremover at bringe de rigtige navne på spillerne i deres referater, således at vi fortsat kan referere fra kampene i Solrød.

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier