Forkerte målscorere (rettelse)

Category: Senior - Elite 2 0

Besøgstallet på Lokalbold er ifølge statestiken støt stigende og vores artikler bliver efterhånden heldigvis læst rigtigt mange gange dagligt. Det er dog yderst sjældent at vi modtager respond på vores artikler, men når vi (en sjælden gang) får bragt fejlagtige oplysninger, så gløder mailboxen hos redaktionen – Og tak for dette.

 

I den forgangne uge har Lokalbold således brilleret hele to gange med forkerte oplysninger om målscorere i kampe. Dette har vi fra flere kilder modtaget mails om, hvorfor vi selvfølgelig bringer rettelser samt årsagen/kilden til de fejlagtige oplysninger.

 

Avnskold scorede IKKE for Rishøj mod FC Roskilde
I en artikel med bold.dk som kilde, fik vi skrevet at Rishøjs Morten Avnskjold gjorde det “onde” mod sin gamle klub FC Roskilde.
Dette passer dog ikke.
Det er korrekt at der blev scoret på straffespark. Det var dog IKKE Morten Avnskjold der scorede som skrevet, men derimod Dennis Schmidt, der satte bolden i nettet.

Fejlen skyldtes ifølge Lokalbold.dk’s nye oplysninger at stadion-speakeren fejlagtigt udråbte Morten Avnskjold som målscorer, hvilket senere blev opslået via bold.dk, som vores artikel havde som kilde.
Hvorledes man lige kan forveksle Avnskjold og Dennis Schmidt, skal vi undlade at kommenterer – Umiddelbart ligner de ikke meget hinanden.

 

Forkert dobbelt målscorer i Solrød
Også i Sjællandsserie-kampen mellem Solrød FC og Haslev, fik vi fejlagtigt udråbt Solrøds Nicolai Andersen som dobbelt målscorer.
Vi er efterfølgende blevet gjort opmærksom på at det retteligt var Niklas Kristiansen, der var den dobbelte målscorer i denne kamp.
Igen er der flere kilder som har skrevet til os herom. Deriblandt den rette målscorer selv, så det må vel være korrekt.

Fejlen i Solrød-kampen er opstået på baggrund af et kampreferat på Solrød FC’s egen hjemmeside, der lå til grund for vores artikel om kampen. Desværre er Solrød ikke ret flinke til at skrive de rigtige navne på spillerne, men anvender udelukkende kæle/kalde-navne, hvorfor vores skribent måtte igang med et mindre detektivarbejde – Og netop detektivbranchen skal vi nok ikke bevæge os ind i, fordi her ramte vi åbenbart forkert, hvilket vi naturligvis beklager.
Vi håber på at Solrød FC vil overveje fremover at bringe de rigtige navne på spillerne i deres referater, således at vi fortsat kan referere fra kampene i Solrød.

 

Related Articles

Add Comment