Forrygende comeback af Haslev FC

Sjællandsserie: Haslev tog, på en efterårskølig lørdag eftermiddag på Haslev Stadion, imod Taastrup FC. Det skulle vise sig at blive en kamp med masser af op og nedture, og spændingen fejlede bestemt heller ikke noget.

Haslev FC er desværre i øjeblikket hårdt ramt af skader, så cheftræner Frank Thøgersen havde rystet posen godt.

 

Taastrup kom rigtigt godt fra start og allerede efter 3. minut måtte HFC´s målmand Mike Frost ud i fuld længde og redde fra en fri Taastrupspiller. Efter 6 minutter gik det så helt galt.
Haslev mistede bolden i opstillet og inden forsvaret kom på plads stod der 0-1.
Haslev kom derefter lidt mere ind i kampen, men i det 12. minut slog Taastrup kontra. Bolden blev spillet i dybden og en fri spiller kunne score til 0-2 uden chance for Mike Frost i Haslevmålet.
I det 17. minut blev det også til 0-3 efter Haslevforsvaret ikke fik clearet et hjørnespark. En ganske forfærdelig start på kampen for Haslev.
I det 22. minut fyrede Mikkel Madsen et godt langskud af. Taastrups målmand halvklarede, men riposten headede Nga ind til 1-3.
Kort efter headede Jonas Knudsen snert forbi efter indlæg fra Nga. Det forblev dog ved 1-3 til halvleg.

 

Stærk pausete
Der må have været noget stærkt i halvlegsteen, for det var et forvandlet Haslevhold, der kom ud til 2. halvleg.
Der blev lagt højt pres på Taastrupforsvaret fra start, og allerede et minut inde i 2. halvleg reducerede Jeppe Larsen til 2-3, da han headede et hjørnespark ind ved bagerste stolpe.
Haslev satte sig nu på spillet, og det var flere gange tæt på udligning.
I det 55. minut fik en Taastrupspiller gult, da han kom lidt for sent i en tackling på Mikkel Madsen. Det gjorde Haslevpresset endnu større, og efter 67. minutter var Niklas Hansen tæt på og ramte ydersiden af stolpen, men først i det 78. minut blev det til 3-3, da Jeppe Larsen fik prikket bolden forbi Taastrupmålmanden på en lang stikning.

De sidste 10 minutter af kampen udviklede sig til en gang cowboyfodbold, stærkt underholdende for publikum, mens trænerne ikke så helt rolige ud. I dommerens tillægstid måtte Simon Jensen redde på stregen, efter et hjørnespark ikke blev clearet, men det blev ved 3-3, et resultat, som Haslev, efter den katastrofale start, kunne være godt tilfredse med.

Det må siges at være høj moral at komme tilbage i en kamp, når man er nede med 3 mål efter et kvarter og hvis man skal tage efter 2. halvleg, så viste Haslevholdet virkelig, at der er stort potentiale i holdet. Nu har man mødt alle topholdene: Roskilde KFUM, Fredensborg og Taastrup, og har fået 4 point ud af disse kampe, hvilket må siges at være mere end godkendt.

På dagen lyste Mike Frost op med nogle flotte redninger på nogle vigtige tidspunkter. Jeppe Larsen spillede som sædvanligt godt i forsvaret og scorede også to mål. Mikkel Madsen bandt spillet godt sammen, og havde rigtig mange gode aktioner, mens Peter Nielsen tog kampene på midtbanen med vanlig energi og beslutsomhed.

 

Klide: Haslev FC

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier