Første points til Strøby siden Oktober

Ikke siden 22. Oktober 2011 har serie 2 holdet i Strøby sat point ind på kontoen, og holdet har længe været dømt til nedrykning. I sæsonens næstsidste opgør lykkedes det så endelig for træner Kim Larsen at få sine første point med AIK 65 Strøby, der vandt i Vordingborg.

For godt og vel et år siden måtte AIK 65 Strøby sande at eventyret i serie 1 var ved at være slut. Den tidl. sportschef i klubben: Lars “Fisker” Jensen, havde ellers luftet store ambitioner om Sjællandsserie-fodbold hos det Stevnske “flagskib”.

Men ‘noget’ gik galt hos AIK 65 Strøby Fodbold, og resultaterne i Serie 1 under ledelse af Finn M. Jensen udeblev, hvilket resulterede i nedrykning til serie 2.

I sommerpausen 2011 smulrede det så fuldstændig hos Strøbyholdet. Finn M. Jensens kontrakt blev ophævet, spillerne nærmest flygtede, og da sæsonen skulle genoptages var der ikke megen trup tilbage – Og for en kort stund trak AIK 65 Strøby holdet fra DBU Sjællands turnering.
Denne beslutning ændrede man dog i 11. time, og fik skrabet ‘stumperne’ sammen og gennemført turneringen.

Men at det har været et hårdt år for Strøby at komme igennem, vidner tabellen med al tydelighed om. Blot 4 sejre er det blevet til, og en suveræn bundplacering til følge. Senest gik det helt galt i forrige weekend, hvor Strøby tabte med hele 2-10 foran hjemme-publikummet i bundkampen mod Holmegaard.
Men ‘et-eller-andet’ HAR de altså fået snakket igennem hos Strøby i den efterfølgende uge, fordi i forgangne weekend fik holdets nye træner Kim Larsen således sine første points med holdet i Vordingborg hvor Strøby vandt med 3-1.

Holdet spiller sæsonens sidste opgør i serie 2 på hjemmebane lørdag kl. 13:00 mod en af de andre nedrykker Ørslev GIF. Mon ikke at Kim Larsen, og hans trup vil gøre alt for, at give de trofaste ‘AIK Black-Sheep’ supportere en sidste sejr før sommerpausen?
En god afslutning på sæsonen, kan også give forhåbninger om at ‘bøtten’ nu atter vendes for AIK 65 Strøby efter sommerpausen.

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier