Første points til Strøby siden Oktober

Category: Senior - Bredde 6 0

Ikke siden 22. Oktober 2011 har serie 2 holdet i Strøby sat point ind på kontoen, og holdet har længe været dømt til nedrykning. I sæsonens næstsidste opgør lykkedes det så endelig for træner Kim Larsen at få sine første point med AIK 65 Strøby, der vandt i Vordingborg.

For godt og vel et år siden måtte AIK 65 Strøby sande at eventyret i serie 1 var ved at være slut. Den tidl. sportschef i klubben: Lars “Fisker” Jensen, havde ellers luftet store ambitioner om Sjællandsserie-fodbold hos det Stevnske “flagskib”.

Men ‘noget’ gik galt hos AIK 65 Strøby Fodbold, og resultaterne i Serie 1 under ledelse af Finn M. Jensen udeblev, hvilket resulterede i nedrykning til serie 2.

I sommerpausen 2011 smulrede det så fuldstændig hos Strøbyholdet. Finn M. Jensens kontrakt blev ophævet, spillerne nærmest flygtede, og da sæsonen skulle genoptages var der ikke megen trup tilbage – Og for en kort stund trak AIK 65 Strøby holdet fra DBU Sjællands turnering.
Denne beslutning ændrede man dog i 11. time, og fik skrabet ‘stumperne’ sammen og gennemført turneringen.

Men at det har været et hårdt år for Strøby at komme igennem, vidner tabellen med al tydelighed om. Blot 4 sejre er det blevet til, og en suveræn bundplacering til følge. Senest gik det helt galt i forrige weekend, hvor Strøby tabte med hele 2-10 foran hjemme-publikummet i bundkampen mod Holmegaard.
Men ‘et-eller-andet’ HAR de altså fået snakket igennem hos Strøby i den efterfølgende uge, fordi i forgangne weekend fik holdets nye træner Kim Larsen således sine første points med holdet i Vordingborg hvor Strøby vandt med 3-1.

Holdet spiller sæsonens sidste opgør i serie 2 på hjemmebane lørdag kl. 13:00 mod en af de andre nedrykker Ørslev GIF. Mon ikke at Kim Larsen, og hans trup vil gøre alt for, at give de trofaste ‘AIK Black-Sheep’ supportere en sidste sejr før sommerpausen?
En god afslutning på sæsonen, kan også give forhåbninger om at ‘bøtten’ nu atter vendes for AIK 65 Strøby efter sommerpausen.

 

Related Articles

Add Comment