Første points til Strøby siden Oktober

Category: Senior - Bredde 4 0

Ikke siden 22. Oktober 2011 har serie 2 holdet i Strøby sat point ind på kontoen, og holdet har længe været dømt til nedrykning. I sæsonens næstsidste opgør lykkedes det så endelig for træner Kim Larsen at få sine første point med AIK 65 Strøby, der vandt i Vordingborg.

For godt og vel et år siden måtte AIK 65 Strøby sande at eventyret i serie 1 var ved at være slut. Den tidl. sportschef i klubben: Lars “Fisker” Jensen, havde ellers luftet store ambitioner om Sjællandsserie-fodbold hos det Stevnske “flagskib”.

Men ‘noget’ gik galt hos AIK 65 Strøby Fodbold, og resultaterne i Serie 1 under ledelse af Finn M. Jensen udeblev, hvilket resulterede i nedrykning til serie 2.

I sommerpausen 2011 smulrede det så fuldstændig hos Strøbyholdet. Finn M. Jensens kontrakt blev ophævet, spillerne nærmest flygtede, og da sæsonen skulle genoptages var der ikke megen trup tilbage – Og for en kort stund trak AIK 65 Strøby holdet fra DBU Sjællands turnering.
Denne beslutning ændrede man dog i 11. time, og fik skrabet ‘stumperne’ sammen og gennemført turneringen.

Men at det har været et hårdt år for Strøby at komme igennem, vidner tabellen med al tydelighed om. Blot 4 sejre er det blevet til, og en suveræn bundplacering til følge. Senest gik det helt galt i forrige weekend, hvor Strøby tabte med hele 2-10 foran hjemme-publikummet i bundkampen mod Holmegaard.
Men ‘et-eller-andet’ HAR de altså fået snakket igennem hos Strøby i den efterfølgende uge, fordi i forgangne weekend fik holdets nye træner Kim Larsen således sine første points med holdet i Vordingborg hvor Strøby vandt med 3-1.

Holdet spiller sæsonens sidste opgør i serie 2 på hjemmebane lørdag kl. 13:00 mod en af de andre nedrykker Ørslev GIF. Mon ikke at Kim Larsen, og hans trup vil gøre alt for, at give de trofaste ‘AIK Black-Sheep’ supportere en sidste sejr før sommerpausen?
En god afslutning på sæsonen, kan også give forhåbninger om at ‘bøtten’ nu atter vendes for AIK 65 Strøby efter sommerpausen.

 

Kommentarer:

Kommentar

Related Articles

Add Comment