Fra Chelsea til Greve

Category: De Bizarre Historier, Senior - Elite 6 0

Farmand og sportschef i Greve: Benny Nielsen, henter sønnikke Morten Nielsen til Greve. Morten der tidl. har fristet tilværelsen i en af verdens rigeste og største klubber: Chelsea, kommer til Greve via FC Midtjylland samt et kort ophold i Fredericia.
Morten Nielsen har iøvrigt fødselsdag i dag: Onsdag 22. Februar, hvor han fylder 22 år.

 

Med en etikette påstemplet “Kæmpetalent” og 26 U-landskampe i bagagen, virker det noget uforståligt at Morten Nielsen skal spille i den tunge ende af Danmarksserien fremfor international topfodbold.

“Man skal aldrig sige aldrig. Det kan godt være, at jeg spiller i Greve i forårssæsonen, men det er ikke noget, der ødelægger min karriere fremefter, hvis jeg tager et halvt år i danmarksserien”, siger Morten Nielsen til Dagbladet.

“Jeg har ikke nogen anden klub, og det arbejder jeg så på at få her. Det er helt optimalt. Selvfølgelig har jeg ambitioner om at spille på højere plan, men lige nu er det perfekt for mig. Jeg er et sted, hvor jeg har det godt, og hvor jeg kender en masse af spillerne”.

“Det, det handler om for mig, er, at jeg bliver nødt til at få spilleglæden tilbage og det får jeg her”, siger Morten Nielsen henvisende til, at han senest i FC Midtjylland havde det alt andet end sjovt med nul spilletid og senere et kikset lejeophold i Fredericia.

 

Related Articles

Add Comment