Frandsen: Der er lang vej endnu

Den nye Cheftræner hos HB Køge per Frandsen glæder sig naturligvis over at hans mandskab nu er begyndt at vinde fodboldkampe, men erkender at der fortsat er et stykke vej endnu.

 

Senest vandt svanerne på hjemmebanen i Herfølge over topholdet FC Fredericia, og umiddelbart efter opgøret udtalte Per Frandsen:

“Det holdt hårdt – men det gik og det var dejligt. Der er lang vej endnu – men vi er på rette spor”, siger cheftrænen efter 3-1 sejren over FC Fredericia.

Med anden sejr i træk kom HB Køge endelig væk fra bunden og de to nedrykningspladser, som nu (efter en tredjedel af turneringen) indtages af AB og FC Hjørring.

“Vi kan spille bedre end vi har vist de seneste to kampe. Men de har givet seks points så det kan vi kun være tilfredse med. Der er lang vej endnu, men det er skønt at vi er begyndt at vinde. Det viser, at det kan betale sig at arbejde stenhårdt med tingene”, siger Per Frandsen.

HB Køge chefen havde mange roser til den lille fodrappe angriber Jeppe Kjær, der scorede for tredje kamp i træk. Og til målmand Morten H. Jensen.

“Jeppe Kjær var forrygende – synd han ikke scorer på sin fantastiske solopræstation i anden halvleg. Han drev virkelig gæk med Fredericia forsvaret specielt i 1. halvleg. Også Morten H. Jensen havde en stor aktie i sejren med nogle fine redninger på vigtige tidspunkter og gode indgreb hele kampen igennem. Men alle skal have et stort skulderklap for en god indsats – en dejlig vilje til at vinde”, siger Per Frandsen.

HB Køges næste kamp i 1. Division er på udebane mod AB. Kampen spilles søndag den 7. oktober kl. 15.00 i Gladsaxe Idrætspark.

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier