Frandsen: Der er lang vej endnu

Category: Senior - Elite 3 0

Den nye Cheftræner hos HB Køge per Frandsen glæder sig naturligvis over at hans mandskab nu er begyndt at vinde fodboldkampe, men erkender at der fortsat er et stykke vej endnu.

 

Senest vandt svanerne på hjemmebanen i Herfølge over topholdet FC Fredericia, og umiddelbart efter opgøret udtalte Per Frandsen:

“Det holdt hårdt – men det gik og det var dejligt. Der er lang vej endnu – men vi er på rette spor”, siger cheftrænen efter 3-1 sejren over FC Fredericia.

Med anden sejr i træk kom HB Køge endelig væk fra bunden og de to nedrykningspladser, som nu (efter en tredjedel af turneringen) indtages af AB og FC Hjørring.

“Vi kan spille bedre end vi har vist de seneste to kampe. Men de har givet seks points så det kan vi kun være tilfredse med. Der er lang vej endnu, men det er skønt at vi er begyndt at vinde. Det viser, at det kan betale sig at arbejde stenhårdt med tingene”, siger Per Frandsen.

HB Køge chefen havde mange roser til den lille fodrappe angriber Jeppe Kjær, der scorede for tredje kamp i træk. Og til målmand Morten H. Jensen.

“Jeppe Kjær var forrygende – synd han ikke scorer på sin fantastiske solopræstation i anden halvleg. Han drev virkelig gæk med Fredericia forsvaret specielt i 1. halvleg. Også Morten H. Jensen havde en stor aktie i sejren med nogle fine redninger på vigtige tidspunkter og gode indgreb hele kampen igennem. Men alle skal have et stort skulderklap for en god indsats – en dejlig vilje til at vinde”, siger Per Frandsen.

HB Køges næste kamp i 1. Division er på udebane mod AB. Kampen spilles søndag den 7. oktober kl. 15.00 i Gladsaxe Idrætspark.

 

 

 

Related Articles

Add Comment