Frederik Due har sund respekt for Silkeborg

Category: Senior - Elite 3 0

HB Køge-keeper Frederik Due har sund respekt for søndagens modstander Silkeborg, men tror fuldt og fast på, at man kan hente point i det midtjyske.

Efter en fin stime er HB Køge kommet en smule ned på jorden efter nederlag til AB og i pokalen til AaB senest. Søndag gælder det så en svær udekamp hos Silkeborg, men HB Køge-keeper Frederik Due er optimist.

“Kampen mod Silkeborg er meget vigtig for os. Nu har vi tabt to kampe i træk, og derfor er det nu, vi skal tilbage på sporet. Vi skal have point i Silkeborg, hvis vi skal hænge på i toppen. Selvom vi har tabt to i træk, hænger vi ikke med mulen. Vi har stadig en masse gejst og tro på tingene, og vi er overbeviste om, at vi henter point i Silkeborg”, siger keeper Frederik Due til klubbens hjemmeside og fortsætter:

“Jeg tror, at Silkeborgs spillestil passer os godt. De vil gerne frem på banen, og vi kan måske fange dem på et par omstillinger. Det er af og til nemmere, end at skulle spille igennem ti mand bag bolden. Vi har en sund respekt for Silkeborg. De har et godt kollektiv, der arbejder hårdt for hinanden, men hvis vi kan holde vores aftaler, ligger der et godt resultat og venter på os.”

HB Køge ligger femmer med 14 point inden kampen mod Silkeborg, der er treer med sine 16 point.

Related Articles

Add Comment