Fyret Auri vil have en tænkepause

Category: Senior - Elite, Træner 2 0

Hvis nogen skulle gå rundt med den tro, at den nu opsagte Brøndby-træner Auri Skarbalius er færdig med fodbold som en knækket til tider udskældt mand, kan man godt tro om igen. Auri er hverken færdig eller knækket, men han forbeholder sig retten til at tage en lang tænkepause for at finde ud af, hvad han nu skal.

Dagbladet Køge bragte lørdag et længere interview med Auri Skarbalius efter fyringen som Cheftræner for Brøndbys superliga-mandskab. Et interview der afslører at både tiden som Cheftræner i den pressede superliga-klub og selve fyrringen har været hård ved Skarbalius.

“Ja, men med den måde, jeg er skruet sammen på, så har jeg haft et overskud i situationen fordi jeg har kigget på perspektivet og set det hele lidt ovenfra. Det her er noget, jeg brænder for, og der var ingen, der tvang mig til at være træner i Brøndby. Hvis der er noget jeg elsker at lave, så er mit fokus på det jeg skal og det, jeg er god til. Det er det fodboldmæssige, og så er jeg iskold med alt det, der sker udenom med fans, interessenter osv. Men det var frustrerende, at der gik lang tid, før resultaterne kom”, siger Auri blandt andet i interviewet med Dagbladet.

Hvad skal han så nu?
“Jeg vil tillade mig at give mig god tid til at tænke over, hvad jeg nu skal. Jeg har fået nogle henvendelser fra fodboldklubber, men har sagt nej tak lige nu. I første omgang tager jeg nok tiden til nytår for at mærke efter, og jeg er ikke bleg for at prøve noget andet end fodbold selv om jeg elsker fodbold og at være træner”, siger Auri.

“Nu har jeg prøvet at være leder i en dansk fodbold-institution mens – undskyld udtrykket – lokummet brændte og alligevel slippe fra det med en ordentlig resultat. Jeg har håndteret ledere over mig, spillerne under mig, håndteret medier osv. Det har givet mange erfaringer og været inspirerende”, Fortæller Auri.

Hvornår, eller om, vi får Auri Skarbalius at se som træner i dansk topfodbold igen må vi altså væbne os med tålmodighed for at få svaret på. Auri har brug for en tænkepause.

 

Delvis kilde: Sn.dk

Related Articles

Add Comment