God underholdning, trods målløs affære

Category: Senior - Elite 2 0

Normalt er målløse kampe ikke noget at skrive hjem om.

Men i onsdagens opgør i 2. Division Øst mellem Rishøj Boldklub og Boldklubbsn Fremad Amager på Rishøj Stadion var en undtagelse.

“Det er én af de bedste 0-0 kampe jeg har set i mange år”, lyder vurderingen fra Rishøj Boldklubs sikkerhedschef René Unger.

De godt 300 tilskuere – heraf mange fra Fremad Amager – blev budt på en kamp der havde højt tempo, gode målchancer og rigtig god fodbold fra aktørerne.

Der var imidlertid to spillere som holdt manden ved måltavlen tilbage fra en travl aften – nemlig de to keepere. Rishøjs sidste skanse, Steffen Fasting brillierede bl.a. med to gange dobbeltredning i første halvleg, ligesom Fremad Amagers målmand tog sig kærligt af de tilbud der kom.

To gange ramte Rishøj træværket i starten af anden halvleg – begge gange var det en yderst velspillende Lars Brøgger Hansen der stod bag forsøgene. Men indersiden af stolpen reddede begge gange for gæsterne.

Kampen bød også på dramatik med 8 gule kort og to røde – bl.a. til Rishøjs Dan Pedersen.

Med det uafgjorte resultat bevarer Rishøj tredjepladsen i 2. Division Øst á point med Herlev IF der besejrede Rishøjs kommende modstander BK Avarta med 3-0

 

Kilde: Lørdagsavisen

 Annonce: 

Related Articles

Add Comment