Gørslev åbnede med testsejr over Køge FC

Category: Senior - Bredde 4 0

Søndag d. 19. februar åbnede Gørslev IF sæsonen med deres første træningskamp. Modstanderen var Køge FC, der blev slået med 2-1. Kampen blev spillet på kunstgræsbanen ved Køge Stadion.

 

I en noget uskøn kamp vandt Gørslev IF fortjent 2-1 over Køge FC.
En strid vind på tværs af banen gjorde det ikke nemt for nogen af holdene at spillede fodbold, forlyder det ifølge Gørslevs fodbolds hjemmeside.

Gørslev stillede op med et mixhold af serie 3 og serie 4B spillere, og med kun en uges træning i benene var det tydeligt at holdet mangler meget endnu for at være op i de omdrejninger som holdet var i ved efterårets afslutning. Omvendt var der også mange gode ting at tage med fra kampen, og cheftræner Nicklas Mosegaard skrev da også flittigt i sin notesblok.

Det var Køge FC som kom bedst fra start, og bragte sig i front på et straffespark begået af Lasse Lang i 1. halvleg.
Denne føring holdt frem til pausen.

 

2. Halvleg tilhørte Gørslev
I pausen talte Gørslev-spillerne om kortere spillestationer, mere bevægelse og så skulle bolden holdes nede. Det hjalp for Gørslev kløede på fra 2. halvlegs start, og efter 62 minutters spil sendte Martin Jensen bolden helt op i målhjørnet med en såkaldt ‘papegøje’ med ydersiden uden chance for en ellers godt spillende keeper i Køge FC målet.
Kort tid efter scorede indskiftede Rasmus ‘Ego’ Bøtcher, da han blev sendt af sted med en bold i dybden og meget koldblodigt sparkede ‘Ego’ fladt forbi målmanden og dermed 2-1, som blev kampens slutresultat.

 

Related Articles

Add Comment