Gørslev klar til Serie 2

Category: Senior - Bredde 20 0


2012 ser ud til at blive et sandt jubelår for den lille hyggelige fodboldklub Gørslev IF, der holder til lidt udenfor Slimminge, syd for Køge.

Ikke alene fejre klubben i år 125 års jubilæum, men 2012 blev også året hvor en sponsorgave på en ny elektronisk måltavle på Gørslev Stadion fandt sted, og nu kroner Gørslev “værket” med en oprykning til serie 2 – Dette blev et faktum i næstsidste spillerunde hvor Gørslev hjemme vandt over Østmøn SGI.

 

Men det var faktisk gæsterne fra Østmøn SGI, der kom bedst fra start i opgøret, og i det 16. minut fik gæsterne da også bragt sig i front med 1-0 på et langskudsmål.
I det 23. minut fik Martin Jensen dog bragt balance i regnskabet igen, da han udlignede til 1-1. Herefter kiggede Gørslev-holdet sig ikke tilbage, og “maskinen” var nu for alvor sat igang. Ved pausen førte hjemmeholdet med hele 4-1, og kampen var reelt afgjort.
Så betød det mindre at Østmøn SGI fik pyntet på resultatet i 2. halvleg til slutfacit 4-2 i Gørslev IF’s favør.

Trods det faktum at der fortsat mangler en spillerunde, kunne Gørslev altså fejre deres oprykning allerede i den forgangne weekend. Og det gjorde de så – Skulle vi hilse at sige …

Besøg evt. klubben hjemmeside: www.goerslev-fodbold.dk for mere herom.

 

Related Articles

Add Comment