Greve delte med tophold

Category: Senior - Elite 1 0

Greve´s trængte bundhold i Danmarksserien skulle lørdag gøre endnu et forsøg på at tage point(s) fra et af topholdene da holdet drog nordpå for at møde FC Øresund.

Sportschef og midlertidig træner Benny Nielsen havde rystet posen godt og grundigt og rykket rundt på flere spillere.

Det gav bonus og Greve spillede vel sæsonens absolut bedste og var efter en halv times spil foran med to mål scoret af Morten Nielsen og Christian Larsson og havde i den grad FCØ rystet.

Kampens 35.minut blev dog dyrt for de blå, da først et skud på mål blev rettet af og snød keeper John Lundbye og angrebet efter da et kikset tæmningsforsøg blev ramt med armen, så FCØ helt stik imod spil og chancer kunne udligne på det efterfølgende straffespark.

Det fik dog ikke Greve til at falde sammen og pausen gav fornyet gejst så 2.halvleg blev indledt som 1.halvleg gjorde, med stor boldbesiddelse og flere nærgående forsøg.

FCØ ville dog også lege med og halvlegen udviklede sig til et hav af målchancer i begge ender men uden yderligere scoringer.

I overtiden fik Morten Nielsen sit andet gule kort for et “dumt” frustrationsfrispark, der nu kommer til at koste karantæne den kommende weekend når medbundholdet Fredensborg kommer på besøg.

Related Articles

Add Comment