Greve gjorde det umulige

Category: Senior - Elite 5 0

Det hele endte lykkeligt for Greve. Holdet spiller også i næste sæson i Danmarksserien efter det lørdag eftermiddag lige nøjagtig lykkedes at hive det ene point hjem, der var nødvendigt hvis overlevelse skulle blive en realitet.

Fuld kontrol over 1.halvleg og føring på 1-0 efter 25.minutter ved Andreas Birkedal (foto).

Brabrand viste ingen tegn på at ville storsatse så intet tydede på spænding om resultatet.

Men efter pausen virkede det som om Greve kom på banen med en lidt mere kontrabetonet spillestil og Brabrand fik udlignet til 1-1 uden egentlig forvarsel. De havde stadig ikke travlt.

Greve´s kontraspil gav to friløbere til Andreas Birkedal men da disse blev misbrugt kom der unødig spænding ind i kampen da Brabrand de sidste 15-20 minutter begyndte at røre på sig og med lange bolde fik skabt lidt panik i de bagerste Greverækker.

To længevarende Brabrandskader gav 5-6 minutters forlængelse og i sidste minut fik Greve reddet på stregen. Ufatteligt held for Greve at den bold ikke røg i mål. Det havde dog også været stik imod spil og chancer hvis det havde været tilfældet men det er en helt anden historie.

Greve klarede den hjem og mon ikke holdet i næste sæson kan og bør markere sig i den anden ende af rækken?

Greve er stadig uden et navn på en ny cheftræner men tre trænere blev spottet på stadion i dag; Carsten Broe, Jimmy Kastrup og Hans Brun Larsen.

Related Articles

Add Comment