Greve gjorde rent bord i træningskampene

Category: Senior - Elite 8 0

Efter tre træningskampe den seneste uge, er Greve nu klar til sæsonpremieren på fredag ude mod nyoprykkerne Tåstrup FC.

Tre af DS-kollegerne fra kreds 1 har været modstanderne; Virum blev besejret 1-0 på mål af Nicolaj Fussing, Avedøre blev slået 3-0 på mål af Patrik Jensen, Christian Larsson samt et selvmål, og lørdag var det nedrykkerne fra 2.division Herlev, der kunne tage hjem fra Greve med smæk på 3-1 til følge. Nicolaj Fussing, Frederik Sundstrup samt Rasmus Vibe lavede hver en ”pind”.

Greve har mistet Kaspar Christiansen til Avarta. Derudover er Marc Kristensen, Allan Mohammed og Frederik Bisgaard stoppet i klubben.

Af tilgang har Greve fået 27-årige Mads Knudsen (foto) til pladsen på venstre back.

Mads blev for otte år siden som nyoprykket seniorspiller i Randers FC, kaldt for et af de største talenter i landet.

Mads, der oprindeligt er offensiv midtbanespiller, opnåede i 2005 syv førsteholdskampe for Randers inden han mistede lysten for en kortere periode og senere fortsatte karrieren i HIK, Køge og Næstved.

En anden tilgang finder man i den arbejdsomme midtbanespiller Kenni Pedersen, som træner Michael Madsen har hentet i sin tidligere klub Vanløse. Kenni ligner også en god gevinst for Greve.

I målet er 19 årige Frederik Ulriksen kommet tilbage efter sin 1½ årige skadespause og skal nu kæmpe om pladsen med Tobias Henriksen. Lokalbold.dk´s bud til sæsonpremieren hedder Ulriksen i ”kassen”.

Back/kantspiller Sebastian Frank og backen Rasmus Jensen er rykket op fra klubbens egen U19-afdeling og har begge stort talent, men naturligt nok endnu manglende rutine.

Midterforsvaret har i optakten været en helt særlig historie. Træner Madsen ser gerne Lasse Jensen rykket frem på den centrale midtbane efter Kaspar´s afgang. Som ny makker til Martin Søndergaard var her 19 årige Nicolai Johansen fra Vanløse oprindeligt udpeget, men Johansen fortrød og er ikke længere aktuel i Greve.

Til lørdagens træningskamp var i stedet hentet hjælp hos Rasmus Bogh, der ikke har spillet bold det seneste halve år, men dog stod samtlige 90 minutter igennem mod Herlev uden fejl. Om Rasmus forbliver i den blå trøje er dog tvivlsomt grundet uddannelse.

Alternativet kan betyde, at Lasse Jensen forbliver på sin gammelvante plads ved siden af Søndergaard.

Alt i alt ligner truppen noget man har set alt for længe i Greve Fodbold. En stærk startopstilling, men en skræmmende mangel på bredde. Korthuset kan nemt ramle ved 2-3 skader/karantæner.

Tåstrup-Greve kan opleves i Tåstrup Idrætspark på fredag kl. 19.00.

 

 

Foto: Sn.dk

Related Articles

Add Comment