Greve i total forandring

Category: Senior - Elite 4 0

Greve var i den grad på tæerne fra første minut i hjemmekampen mod B.1973/Herlev og ville tydeligvis vise at holdet indeholder mere end man hidtil har set.
Der var gået under 10 minutter da hjemmeholdet førte 2-0 på mål af Christian Larsson (Foto), der var en evig trussel med sit hurtige antrit på fløjen og Mark Kristensen.

 

Herefter slappede Greve lidt af uden på noget tidspunkt at lade Herlevdrengene komme til fadet……bortset fra halvlegens sidste minut hvor der reduceres til 2-1 ud af ingenting.

Man kunne med rette frygte et Grevehold, der nu kom ud til 2.halvleg med “gummiben” men intet kunne være mere forkert.
30 sekunder og Thomas Pedersen havde bragt de blå på 3-1.

Herefter var det blot et spørgsmål om sejrens størrelse og Morten Nielsen og Nicklas Pedersen gjorde det til 4 og 5-1 hvilket blev kampens slutresultat.
Sidstnævnte mål kom efter en solopræstation af Thomas Pedersen, afsluttende med en total frispilning af Nicklas Pedersen. Virkelig et flot mål med uselviske “P” som arkitekten.

Da Fredensborg tabte til B.1903 er afstanden op til dem nu på 5 points med 4 kampe tilbage.

Det KAN nåes endnu, men det kræver 4 præstationer i lighed med lørdagens hjemmesejr.

Som en lille note kan bemærkes at sidste gang Greve præsterede 5 mål eller mere ligger helt tilbage til den 1.November 2008, hvor Søllerød/Vedbæk blev besejret på egen bane med 6-0.

 Annonce: 

Related Articles

Add Comment