Greve indledte med storsejr

Category: Senior - Elite 2 0

Greve kom flyvende fra start i sæsonpremieren i DS kreds 2, med en sejr på 6-1 på udebane mod Nakskov.

Klubben har sagt farvel til Philip Pedersen, der prøver i Fremad Amager, Samuel Agba skifter endnu engang klub og er nu i Helsingør FC. Herudover er også den hurtige kantspiller Philip Manneh Andersen væk efter en skuffende halvsæson hvor en skade betød svære vilkår for Philip.

Til gengæld har man sagt goddag til FB´s topscorer, den tidligere Grevespiller Dennis Thorvardarson. Ligeledes fra FB er Oliver Lund, der kan spille i både forsvaret samt på midtbanen kommet. Et par spillere fra U/19-truppen er blevet “voksne” og indlemmet i truppen og af dem var offensivspilleren Frederik Sundstrup allerede med i lørdagens kamp på Lolland.

Svebølles topscorer Rasmus Vibe blev i overskud i 2. divisionsklubben og har også sluttet sig til Grevetruppen, og da Morten Nielsen stadig ikke kan få udlandsdrømmen til at gå op, har han valgt at fortsætte i Greve.

Suppleret af et par målfarlige midtbanespillere i Thomas Pedersen og Christian Larsson er det ikke målmagere Greve kommer til at mangle i sæsonen 12/13.

Det så man så allerede i sæsonpremieren.

Morten Nielsen (foto) havde en halv time inde i kampen scoret 3 mål og et vaskeægte hattrick blev kun forhindret af Thomas Pedersen, der scorede kampens mål nummer 2.

Sejren var på intet tidspunkt i fare og efter firemålsføring ved pausen, kørte Greve den stille og roligt hjem i 2.halvleg.

Målene blev scoret af: Morten Nielsen 3, Thomas Pedersen 2 og Rasmus Vibe 1.

Næste kamp bliver på lørdag på hjemmebane hvor Næstved´s divisionsreserver kommer på besøg.

Related Articles

Add Comment