Greve måtte nøjes trods to føringer

Category: Senior - Elite 2

11136769_602034029934031_4707722498965727988_nGreve´s forsøg på genovertagelse af duksepladsen i DS1, mislykkedes lørdag eftermiddag da holdet drog nordpå for, at møde Birkerød´s trængte nedrykningskandidater.

For det første vandt AB Tårnby som ventet mod B.1903, og da Greve samtidig trods to føringer ikke kunne holde stand, måtte man nøjes med 2-2.

Allerede efter seks minutter kunne Casper Abildgaard(nr. 6 der scorer på fotoet) ellers bringe Greve i front med et velplaceret hovedstød efter hjørnespark, men blot fem minutter senere kom udligningen.

Greve spillede ellers kampen igennem en fin gang bold, men mod et desperat kæmpende bundhold er man tvunget til at være mere koldblodig foran mål, hvilket nok specielt Christian Larsson kan nikke anerkendende til.

TO kæmpe afbrændere stod kantspilleren for.

Første gang blot to minutter inde i 2. halvleg hvor han helt alene med målmanden forgæves valgte trækket forbi, og senere hvor en simpel inderside havde bragt Greve tilbage på sejrskurs…men ak, det blev en skæv inderside og det endte i målspark.

Så måtte altid energiske Jonas Skov atter indtage rollen som målscorer, hvilket han gjorde ca. halvvejs i halvlegen og så skulle den da bare køres hjem.

Det skulle den så ikke, for allerede på efterfølgende angreb, under et minut efter Skov´s scoring, kunne Birkerød alt for nemt bryde igennem og så var vi lige vidt…2-2.

Greve er nu tre points efter førerholdet AB Tårnby, som netop gæster Greve stadion i den kommende weekend, og med en Grevesejr her bytter holdene atter plads i kraft af Greve´s bedre målscore.

Men det er så også ved at være sidste chance for de blå.

Foto: Benny Andersen

Related Articles