Greve overvintrer på oprykningsplads

Category: Senior - Elite 2 0

Med dagens sejr på 3-1 over Kolding Boldklub i den udsatte kamp, konsoliderede Greve ved julepausen sin oprykningsgivende 2. plads i Danmarksseriens kreds 2  med fem points ned til Næsby, der som 2. hold ikke kan rykke op og seks points ned til Taastrup FC, Kolding Boldklub og Ringsted.

Netop Taastrup FC er Greve´s første modstander når sæsonen atter fløjtes igang den 29. Marts på Greve stadion.

Der var dog ikke meget, der i starten tydede på hjemmesejr. Trods en spillemæssig god Grevestart, fik Kolding midtvejs i 1.halvleg tildelt et meget underligt straffespark.

Nicklas Frenderup (foto), havde dog læst Henrik Larsen og fik kastet sig til højre og reddet forsøget.

Men det var en stakket frist for Greve, der ikke længe efter alligevel måtte se udeholdet bringe sig foran ved Christian Roost, der med et tørt hug fra kanten af straffesparksfeltet scorede.

Kun to minutter senere så Thomas Pedersen muligheden for at sno sig igennem Koldingforsvaret. En arm i ryggen på ”P” og dommer Martin Køster kunne atter pege på pletten.

Nicolaj Fussing var sikkerheden selv og en hurtig og vigtig udligning til 1-1.

Samme Fussing nåede inden pausen, at vise andre evner end straffesparksscoringer, da han med en følt inderside over en målmand lidt for langt ude bragte Greve foran 2-1.

Alt vendt op og ned på kort tid.

Efter pausen kunne man have forventet et mere aggressivt Koldinghold, men det var nu mest Greve, der stod for det chanceskabende uden dog at få scoret, og da Kolding heller ikke kom meget nærmere målet kom frustrationerne frem hos holdet, der mod slutningen af kampen modtog to røde kort.

Først efter 84 minutter hvor Ronny Andersen måtte ud, og i overtidens tredje minut måtte også Kolding´s uheldige straffesparksskytte Henrik Larsen forlade banen med rødt.

Minuttet forinden havde indskiftede assistenttræner Thomas Mikkelsen afgjort kampen med sin scoring til 3-1.

En fremragende efterårssæson er nu slut for Greve, og der tegner sig et meget spændende forår for klubben.

Ifølge Grevetræner Michael Madsen som Lokalbold.dk talte med på Fyn til Aarupkampen, skal holdet forstærkes med 3-4 profiler, der kan løfte holdet endnu et niveau.

En lille bemærkelsesværdig detalje er, at Greve ikke har holdt målet rent i en eneste kamp i efteråret….. Alligevel har holdet rækkens bedste forsvar med kun 16 scoringer imod.

 

 

Foto: Per-Hugo.

Related Articles

Add Comment