Greve sejrede trods alt

Category: Senior - Elite 6 0

For gud ved hvilken gang måtte man grundet en ualmindelig smal trup rokere rundt på Greve´s hold til lørdagens hjemmekamp mod Døllefjelde-Musse.

Midterforsvarerne Rasmus Bogh og Kaspar Christiansen samt angriber Dennis Thorvardarson var ikke med og Baris Özcan´s skade er tilsyneladende længerevarende.

På trods af dette blev det en chancerig eftermiddag for hjemmeholdet men alt for meget blev misbrugt. Heri har Døllefjelde´s keeper en stor andel da han ganske enkelt stod en fremragende kamp.

Udnyttelsesprocenten hos Greve havde dog givetvis været markant større om dommer Derya Oguz havde haft en bedre dag. Specielt en episode midtvejs i 1.halvleg hvor hjemmeholdets Christian Larsson blot manglede at runde keeperen for at putte bolden i mål blev heftigt kommenteret fra tilskuerpladserne. DMI´s keeper nedlægger som bagerste mand Larsson uden for feltet men bliver helt ufatteligt kun ”straffet” med et gult kort (Foto). Efterfølgende disker keeperen op med den ene klasseredning efter den anden og Greve kunne med rette frygte at han skulle blive DMI´s redningsmand. 0-0 ved pausen kunne udeholdet være helt tilfreds med.

Efter pausen fik Christian Larsson sin ”hævn” da han efter 10 minutter endelig fik lagt bolden ind bag keeperen.

Desværre kom Grevekeeper Thobias Henriksen efterfølgende for anden uge i træk i en uheldig hovedrolle da han fuldstændig fejlbedømte sit løb ud af feltet for at tackle en DMIspiller, der nemt kunne passere Henriksen og lægge bolden i mål til 1-1.

Glæden varede dog kort for DMI da Larsson minuttet efter scorede sit og Greves andet mål til en fuldt fortjent men for lille sejr på 2-1.

Dermed holder Greve stadig fast i toppen af rækken, men der er ingen tvivl om at man til årsskiftet er tvunget til at få mere bredde ind i truppen hvis man vil være et seriøst bud på en oprykningsplads til 2.division. I lørdagens kamp havde man kun TO spillere siddende på bænken…..det er helt uhørt på det niveau.

 

(Foto:Per Hugo)

 

Related Articles

Add Comment