Greve sikrede sig sejren langt inde i overtiden

Category: Senior - Elite 11

Fillip Bidstrup2Sikke en kamp – sikke et drama, da Greve lørdag eftermiddag ude mod Tåstrup for anden kamp i træk sikrede sig tre meget værdifulde points i overtiden.

Efter Tåstrupføringer på 1-0 og 2-1 inden pausen, havde en ganske givet KÆMPE skideballe i pausen tryllet et helt andet Grevehold frem til 2. halvleg.

Før pausen kom Tåstrup på 1-0 allerede efter seks minutter, men minuttet efter hamrede Patrik Jensen sit 7. sæsonmål ind til 1-1.

Tåstrup fik dog få minutter før halvlegens udløb atter bragt sig på sejrskurs efter et lidt for nemt gennembrud i Greve´s højreside.

Emil Larsen havde herefter afløst Sebastian Frank, men efter pausen måtte også Emil forlade banen grundet en skade og pladsen blev overtaget af Jonas Skov.

Dette fik direkte indflydelse på Grevecomebackét, da Jonas er den tand mere offensiv, og han havde ikke været længe på banen da han slog en bold indover fra højre side.
Rasmus Vibe var over indlægget og så stod den 2-2.

Greve trykkede fortsat på, og en bold, der synes tabt nær målmanden, valgte Frederik Sundstrup alligevel at jagte, og fik lige nøjagtig tåen på til Greveføring.

Med to minutter tilbage på stadionuret skulle den nu bare køres hjem for Grevedrengene, men et på dagen noget usikkert forsvar incl. målmand Frederik Ulriksen fik fumlet i en sådan grad, at Tåstrup fik udlignet til 3-3 til stor frustration på og uden for banen i Grevelejren.

Men Greve´s 19-årige kæmpetalent Fillip Bidstrup(foto) ville det anderledes og afsluttede en stor kamp med et helt utroligt antrit, rundede backen og lagde bolden mellem benene på Tåstrupkeeperen i kampens TREDIE tillægsminut.

4-3 til Greve og derved blev det da dommeren fløjtede af sekunder senere.

På en dag hvor forsvaret var noget usikkert, kan de blå da glæde sig over en yderst velsmurt offensiv, der sikrede de tre vigtige points.

Arkivfoto: Per-Hugo Clausen.

 

 

 

Related Articles