Greve spillede sig op på 2.pladsen

Trods afbud fra nøglespillere som Martin Søndergaard og Thomas Pedersen samt træner Michael Madsen, der var på ferie (U-19 træner Michael Møller vikarierede) og oveni dette, en efter 10 minutter skadet Patrik Jensen, lykkedes det Greve, at vinde over hidtil ubesejrede Slagelse i Danmarksseriens kreds 2.

Trods klar overvægt i spil og chancer kampen igennem, kneb det med at få puttet bolden det sidste stykke over stregen.

Kampen var dog kun et kvarter gammel da Nicolaj Fussing i flere forsøg bragte Greve foran 1-0 (foto) via en Slagelseforsvarers ene hånd. I første omgang uddelte dommeren et rødt kort til Slagelsespilleren, men efter dommer og liniedommer fik snakket sammen, slap han rimeligt nok med skrækken og 1-0 til Greve.

Ikke længe efter kunne hjemmepublikum ærgre sig over, at kendelsen ikke i stedet havde stået på rødt kort og straffespark frem for 1-0, for på et fremragende frispark i en god position, fik Slagelse udlignet til 1-1 første og eneste gang de var i nærheden af Grevemålet før pausen.

Efter pausen fortsatte Greve med at dominere med hurtigt opspil langs kanterne hvor såvel Christian Larsson som Sebastian Frank fik vist gode takter.

Det var også 19- årige Sebastian Frank, der scorede Greve´s sejrsmål, da han et kvarter inde i 2.halvleg kom alene med Slagelsekeeperen og køligt afdriblede denne inden bolden blev sendt i nettet.

Greve vandt dermed en vigtig kamp med et amputeret hold og endnu engang med omrokeringer i forsvaret.

At holdet i den lokale presse i flere omgange er beskyldt for at være i dårlig form, kan kun gøre forventningerne højere når holdet når topformen, når man på nuværende tidspunkt har indtaget rækkens 2.plads.

Et sted hvor klubben lykkes knapt så godt er i serviceringen af publikum. Man tager immervæk rækkens højeste entre, men yder til gengæld den ringeste service for publikum.

Et ikke fungerende ølanlæg kunne ikke afhjælpes med flaskeøl i plastickrus så folk kunne få drikkevarer med ud til kampen, et informationstårn, der ikke kendte navnene på spillerne (heller ikke Greve´s ved udskiftninger) og i det hele taget ingen information i såvel kampprogram, hjemmeside eller lokalpresse ang. dagens opstilling hvor selv de mest inkarnerede fans var et stort spørgsmålstegn ang. dagens trænervikar og enkelte spillere.

Der er plads til forbedringer.

 

 

(Foto: Per-Hugo)

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier