Greve spillede sig på oprykningsplads

Category: Senior - Elite 3 0

Greve har med dagens overbevisende sejr på 5-1 over Krarup/Espe, samt Kolding Boldklub´s noget overraskende nederlag til Roskilde KFUM på 2-4, spillet sig op på den oprykningsgivende 2.plads i Danmarksseriens kreds 2, ni points efter suveræne Kolding IF, men med en kamp i baghånden.

Der er hermed lagt op til et brag af en kamp når rækkens anden Koldingklub… Kolding Boldklub, næste lørdag gæster Greve stadion for at afvikle den tidligere udsatte kamp.

En kamp, der markerer afslutningen på et godt Greveefterår og samtidig bliver cheftræner Michael Madsens sidste kamp i spidsen for holdet.

Madsen vil fremover optræde i rollen som assistenttræner.

I dagens hjemmekamp skulle der blot gå to minutter før Rasmus Vibe havde bragt Greve foran med 1-0.

De følgende tyve minutter blev Krarup/Espe udsat for et rent stormløb fra et yderst aggressivt og motiveret hjemmehold, der burde have lukket kampen allerede her.

Der kom dog ikke yderligere scoringer før pausen.

Det gjorde der til gengæld efter pausen. Nicolaj Fussing blev nedlagt i feltet og scorede selv til 2-0 på straffesparket.

Stor respekt for, at Greve næsten altid vil forsøge, at spille sig ud af pressede situationer…..også i forsvarszonen, men selvom det for det meste lykkes, er der bare situationer hvor bolden skal have en på frakken.

En af disse situationer udløste et straffespark til udeholdet, da Martin Søndergaard mistede bolden men til gengæld ”fik manden”. Reducering til 2-1 og tyve minutter igen.

For folk med sarte nerver udeblev spændingen heldigvis, da Rasmus Vibe få minutter senere fik timet sit opspring perfekt, og med hovedet dirigerede bolden i mål til 3-1, og så var fynboerne ”punkteret”.

Indskiftede Patrik Jensen blev spillet fri og satte sikkert 4-1 ind, og Martin Søndergaard revancherede sit forsvarskiks med et godt og præcist spark fra kanten af feltet til slutresultatet 5-1.

Lørdag venter som skrevet står så topkampen mod Kolding Boldklub. En direkte duel om, at overvintre på en oprykningsplads.

 

 

 

 

Foto: Per-Hugo.

Related Articles

Add Comment