Greve storsejrede trods to røde kort

Category: Senior - Elite 6 0

Der var klasseforskel kampen igennem, da Greve lørdag besejrede Frem Sakskøbing med hele 5-1.

Små tyve minutter gik der før Frem Sakskøbing kom frem til deres første afslutning, som dog ikke voldte Grevekeeper Frederik Ulriksen nogle som helst vanskeligheder.

Martin Søndergaard, der i sidste weekend brækkede næsen i premieren i Tåstrup, kunne ikke under ugens træning vænne sig til sin speciallavede maske og var derfor ikke med i dagens kamp.

Da Lasse Jensen heller ikke var til rådighed, betød det atter et nyt makkerpar i midterforsvaret, der nu bestod af Allan Olesen og Frederik Sundstrup.

Mads Knudsen debuterede på venstrebacken og Kenni Pedersen fik ligeledes debut på den centrale midtbane hvor han gjorde et fremragende stykke løbearbejde og konstant tilbød sig som spilstation.

Den ensidige kamp havde Patrik Jensen(foto) og Nicolaj Fussing som målscorere før pausen, og efter pausen var det atter Patrik Jensen samt Rasmus Vibe og Christian Larsson, der nettede, før udeholdet i de sidste minutter fik pyntet på resultatet, der endte med 5-1 til Greve.

Helt unødig dramatik var der også efter pausen, hvor først den ellers rutinerede og spillende assistenttræner Thomas Mikkelsen så rødt 17-18 minutter før tid for et rent frustrationsfrispark efter selv at være nedlagt få minutter forinden, og i overtiden måtte også keeper Frederik Ulriksen forlade banen med et lidt hårdt dømt rødt kort, da han måtte langt ud af sit mål grundet en rigtig skævert af endnu en debutant, Emil Larsen på højrebacken.

Greve´s næste kamp er på lørdag ude mod Roskilde. KFUM, hvis man ellers kan stille 11 mand.

 

 

 

(Arkivfoto: Sn.dk)

Related Articles

Add Comment