Greve tabte til Wagner

Category: Senior - Elite 4 0

Man kan ikke fra Greveside sige at man ikke på forhånd var advaret om rækkens og SC Egedals topscorer Thomas Wagner. 13 mål ud af SC Egedals 25 stod der Wagner på inden dagens kamp efter blot 8 kampe.

 

Efter kampen var det øget til 16 mål ud af 29 i 9 kampe.

Greve var fortsat uden de fire skadede stamspillere; Anders ”MC” Christensen, Dennis Thorvardarson, Baris Özcan og Oliver Lund (de to førstnævnte er formentlig ude resten af efteråret).

Greve har svært ved at score på selv de største chancer for tiden

En flot 1. halvleg af Greve med gode opspil udmøntede sig atter i flere store chancer, men kun Morten Nielsen kunne på Christian Larssons flotte indlæg formå at score. Målet betød udligning til 1-1 efter Wagner tidligere i halvlegen havde bragt SCE foran.

Efter pausen gik der ikke lang tid inden Nicolai Helby atter bragte udeholdet i front, og så gik det som det desværre ses lidt for tit for Greveholdet….de mistede troen og gik i stå. En underlig vane de blå har taget til sig i denne sæson, for indtil 1-2 scoringen havde man spillet en rigtig god kamp, og en smule modgang burde ikke udmønte sig i en mental mavepuster…..igen.

Den manglende tro hos hjemmeholdet var guf for SCE´s Thomas Wagner, og han havde ikke de største problemer med at lukke og slukke med scoringerne til 1-3 og 1-4.

Det, der på forhånd lignede en sæson med gode oprykningsmuligheder for Greve ser mere og mere ud til at blive en ”nåja-sæson”.

 

Foto: Per-Hugo

Related Articles

Add Comment