Greve vandt topopgør

Category: Senior - Elite 1 0

Topopgøret på Greve stadion mellem Greve og Marstal/Rise blev vundet af Greve med 2-1 efter samme cifre ved pausen.

Greve stillede med et meget uerfarent midterforsvar da både Lasse Jensen og Martin Søndergaard sad ude med karantæne.

I stedet var Frederik Sundstrup, der hidtil har vikarieret med stor succes og backen Emil Larsen udset til, at holde øboerne fra chancer.

Fremadrettet var kantspiller Sebastian Frank og Rasmus Vibe atter klar, hvilket gav lidt flere opspilsmuligheder.

Efter atten minutter lykkedes Christian Larsson, at komme til baglinien og han fandt med et perfekt indlæg panden på Anders Hunsballe, der kunne bringe hjemmeholdet på 1-0(foto).

Minuttet efter var det anfører Thomas Pedersen, der kom igennem på den modsatte fløj, og hans indlæg blev af Marstalkeeperen kun halvklaret, ramte en forsvarsspiller og røg i mål til 2-0.

Greve virkede vældigt veloplagte i kampens første halve time og kun uheld forhindrede Anders Hunsballe i at øge til 3-0, da han helt fri foran mål sparkede forbi på endnu et godt indlæg.

Istedet lykkedes det udeholdet på et fremragende langskud helt oppe i krogen, at reducere fem minutter inden pausefløjtet.

2. halvleg blev 48 minutters neglebideri for det trofaste hjemmepublikum, men med en god gang defensiv fodbold med spredte kontraangreb lykkedes det Greve, at hive endnu tre points hjem, og nu ligger holdet efterhånden godt til i toppen inden de sidste tre kampe før jul, hvoraf de to er mod hold under nedrykningsstregen.

Til næste kamp ude mod Aarup, vil Lasse Jensen og Kenni Pedersen atter være til rådighed efter afsonet karantæne.

 

 

 

 

Foto: Per-Hugo.

Related Articles

Add Comment