Greves 10. Cheftræner på blot 3 år

Category: Klubber, Senior - Elite 4 0

Erik Rasmussen er sat til at overtage tøjlerne hos Greve. Dermed blive den tidligere toptræner nummer 10 i rækken af Cheftrænere hos Greve siden 2009.

 

Der har været endog rigtig meget gang i træner-svingdøren hos Greve de seneste tre år.
Siden Morten Eskesen stoppede i efteråret 2009 har Greve-trænerne været:Jesper Hansen 1. janaur 2010 til 12. sept 2010, hvor han blev fyret efter en kamp i Allerød. Anders Sundstrup tog derefter over og var træner frem til sidste sommer, hvor Greve rykkede ned i danmarksserien.

 

Cheftræner i få uger
Han blev afløst af navnebror Anders Jochumsen, der nåede at træne Greve i få uger, inden han blev fyret 2. august, inden der var spillet en eneste turneringskamp. Jesper Falck tog straks over og var træner frem til før sidste kamp mod B1903, hvor han blev fyret. Afløserne var for en kamp Anders “MC” Christensen og Jesper Myhrmann.

1. januar 2012 frem til fredag d. 30. marts var Finn M. Jensen så træner.
Siden da har Benny Nielsen været træner, inden han altså blev bedt om at stoppe inden mandagens træning d. 15. oktober.

 

Nu overtager Erik Rasmussen altså tøjlerne i Greve som den 10. Cheftræner indenfor blot 3 sæsoner. Allerede inden Rasmussen for alvor går igang, er der forlyderne fremme om at dette kun er en midlertidig løsning indtil Cheftræner nummer 11 siden 2009 tiltræder i Greve.

Mon ikke Greve har en uofficiel rekord i forbrug af Cheftrænere? Og bliver der nogensinde udsigt til en længrevarende løsning på trænerposten i Greve?

 


Related Articles

Add Comment