Grevesejr i svær udekamp

Category: Senior - Elite 4 0

Hvilken kamp de alt for få tilskuere var vidner til da Aarup og Greve lørdag tørnede sammen i det fynske.

Aarup var et utroligt hårdtspillende hold, og op til flere Grevespillere må være oplagte kandidater til 100 meter hækkeløb fra den kommende atletiksæson.

Spillet bølgede frem og tilbage, men kampen igennem med størst Grevedominans uden man på noget tidspunkt kunne føle sig sikre på sejren.

Efter et kvarter havde Frederik Sundstrup listet sig med frem fra midterforsvaret, hvor han vikarierede for karantæneramte Martin Søndergaard, og han kunne på en præcis halvflugter bringe Greve foran.

Greve havde også chancen for at øge føringen, men måtte se overlæggeren tage fra.

Efter den halve time blev Greve lidt for nemt spillet tynde og en totalt umarkeret Aarupspiller kunne hovedstøde 1-1 ind.

1-1 ved pausen kunne Greve ikke være helt tilfredse med.

Fra 2.halvlegs start lagde Greve endnu mere tryk på, og det lignede et spørgsmål om tid før scoringen ville komme.

Men 25 minutters flot opspil manglede lige det sidste, og i stedet kom kampen til at forme sig på Aarup´s præmisser med en hel del spilstop og diverse dødbolde.

Greve havde Patrik Jensen tilbage på bænken efter en måned´s stjernestatus under optagelsen af ”Paradise Hotel”, og han kom på banen de sidste 18-20 minutter, og netop ”Jensen” fik med tre minutter tilbage på stadionuret en friløber, men hans afslutning blev halvklaret af keeperen hvorefter en vågen Christian Larsson(foto) fra en spids vinkel kunne bringe Greve foran med 2-1 til kæmpe jubel på både bane og bænk.

Et par nervepirrende minutter senere (og endnu en Jensenafbrænder i fri position) fløjtede dommeren af, og Greve havde hentet endnu tre vigtige points i en svær kamp.

Nu resterer der i efteråret kun to kampe for de blå. Hjemme på lørdag mod Krarup/Espe og ugen efter ligeledes hjemme i den udsatte kamp mod Kolding Boldklub. En kamp, der kan afgøre hvem af de to, der skal indtage en af oprykningspladserne før et spændende forår går i gang.

Related Articles

Add Comment