Grevesejr i svær udekamp

Hvilken kamp de alt for få tilskuere var vidner til da Aarup og Greve lørdag tørnede sammen i det fynske.

Aarup var et utroligt hårdtspillende hold, og op til flere Grevespillere må være oplagte kandidater til 100 meter hækkeløb fra den kommende atletiksæson.

Spillet bølgede frem og tilbage, men kampen igennem med størst Grevedominans uden man på noget tidspunkt kunne føle sig sikre på sejren.

Efter et kvarter havde Frederik Sundstrup listet sig med frem fra midterforsvaret, hvor han vikarierede for karantæneramte Martin Søndergaard, og han kunne på en præcis halvflugter bringe Greve foran.

Greve havde også chancen for at øge føringen, men måtte se overlæggeren tage fra.

Efter den halve time blev Greve lidt for nemt spillet tynde og en totalt umarkeret Aarupspiller kunne hovedstøde 1-1 ind.

1-1 ved pausen kunne Greve ikke være helt tilfredse med.

Fra 2.halvlegs start lagde Greve endnu mere tryk på, og det lignede et spørgsmål om tid før scoringen ville komme.

Men 25 minutters flot opspil manglede lige det sidste, og i stedet kom kampen til at forme sig på Aarup´s præmisser med en hel del spilstop og diverse dødbolde.

Greve havde Patrik Jensen tilbage på bænken efter en måned´s stjernestatus under optagelsen af ”Paradise Hotel”, og han kom på banen de sidste 18-20 minutter, og netop ”Jensen” fik med tre minutter tilbage på stadionuret en friløber, men hans afslutning blev halvklaret af keeperen hvorefter en vågen Christian Larsson(foto) fra en spids vinkel kunne bringe Greve foran med 2-1 til kæmpe jubel på både bane og bænk.

Et par nervepirrende minutter senere (og endnu en Jensenafbrænder i fri position) fløjtede dommeren af, og Greve havde hentet endnu tre vigtige points i en svær kamp.

Nu resterer der i efteråret kun to kampe for de blå. Hjemme på lørdag mod Krarup/Espe og ugen efter ligeledes hjemme i den udsatte kamp mod Kolding Boldklub. En kamp, der kan afgøre hvem af de to, der skal indtage en af oprykningspladserne før et spændende forår går i gang.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier