Haslev afsluttede efteråret med endnu en sejr

Category: Senior - Elite 5 0

Lørdag 2. november afsluttede Haslev FC efterårets sæson med en flot 2-0 sejr på udebane mod Sorø Freja og kan nu gå til vinterpause på en flot 3. plads i Sjællandsserien.

Cheftræner Auri Skarbalius har således fortsat ikke prøvet at tabe som træner for Haslev. 8 runder som ubesejret er det blevet til for Auri Skarbalius, der midt i sæsonen overtog Cheftrænerposten fra Frank Thøgersen.

Trods det faktum at Sorø Freja gerne er et utroligt svært hold at spille mod på deres eget græs, så var det Haslev, der fra kampens start satte sig på initiativet. Allerede i første halvleg, havde Haslev FC således flere muligheder for at komme foran. Blandt andet to skud på stolperne.
Men trods dominans fra Haslev side, endte første halvleg uden scoringer.

Det blev der så ændret på kort ind i anden anden halvleg, da Haslev bragte sig foran. Det var Christian Sørensen, der fulgte en ripost op, og scorede til 1-0. Fuldt fortjent på det tidspunkt.
Haslev forsatte det gode tryk, de havde på kampen, og det blev fulgt op med en scoring mere efter en halv time af anden halvleg. Her var det Michael Gynther der scorede kampens andet og sidste mål til 2-0.

Haslev vandt en fortjent sejr, og slutter dermed i efteråret med 24 point og en placeringer som nummer tre i Sjællandsserien. Haslev slutter dermed efteråret med at være ubesejret i otte kampe, der har givet fem sejre og tre uafgjorte kampe, siden trænerskiftet til Auri Skarbalius.

Related Articles

Add Comment