Haslev FC fyrer Cheftræneren

Category: Klubber, Senior - Elite, Træner 193 0

Frank Thøgersen er ikke længere Cheftræner i Haslev FC. Søndag har klubben opsagt samarbejdet med Frank Thøgersen, der om nogen er manden bag Haslev FC’s flotte bedrifter de seneste år.

Haslev FC’s bestyrelse har søndag opsagt samarbejdet med Cheftræner Frank Thøgersen. Den officielle årsag hertil er endnu ikke meldt ud, ligesom der endnu ikke er kommet en officiel erklæring herom fra Haslev FC’s side.
Dog har hovedpersonen selv: Frank Thøgersen, overfor Lokalbold.dk bekræftet situationen.

Frank Thøgersen har på nuværende tidspunkt ikke lyst til at uddybe yderligere, men han afslører dog at han gerne havde fortsat med Haslevs førstehold, der spiller i Sjællandsserien. Ligeledes kan Frank Thøgersen berette at det helt sikkert ikke kan være på grund af de sportslige resultater at klubben nu vil ‘noget andet’, da alle i og omkring Haslev Fodbold er enige om at holdet for tiden spiller noget af det bedste fodbold længe set på de kanter.

Frank Thøgersen har været en del fraværende fra Haslev FC på det seneste på grund af sygdom, og netop dette kan muligvis være medvirkende årsag til bestyrelsens beslutning, men mon ikke der kommer en officiel forklaring herpå i løbet af få dage.

“Jeg undre mig selvfølgelig rigtigt meget. Vi er inde i en god udvilking på holdet både taktisk og fysisk, og folk i klubben er vilde med spillet og indstillingen. At man træffer denne beslutning undre mig derfor meget, men sådan er gamet jo – Det ved jeg godt”, udtaler Frank Thøgersen til Lokalbold.dk

“Jeg har pt ingen nye planer, da det hele er temmeligt nyt endnu, men det er da skønt at min mobil, efter informationen slap ud, ikke har stået stille”, afslutter Frank Thøgersen.

 

Related Articles

Add Comment