Haslev-ikon hædret på på DBU Sjællands delegeretmøde

Category: Alt det andet (Diverse), Klubber 11 0

Det var en meget bevæget Palle Guldager fra Haslev FC der modtog Erik Asmunds rejselegat på DBU Sjællands delegeretmøde.


Lørdag blev Palle Guldager hædret for sin store indsats for fodbolden i Haslev FC.

180 repræsentanter fra fodboldklubber over alt på Sjælland var mødt op til det årlige møde i Roskilde hallerne.

Palle Guldager blev hædret med Erik Asmunds rejselegat på 10.000 danske kroner, og han fik endda overrakt prisen af Erik Asmund selv.

Palle afslører at han nok vil benytte pengene til en billet til Ukraine til sommer, så han kan følge fodboldlandsholdets EM-kampe.
Han kone Kirsten fik en særlig tak fra talerstolen af Palle, og hun var taget med til den store begivenhed.

Ros fra klubformanden
Haslev FCs formand Jens Hvidemose er bestemt heller ikke uenig i DBU Sjællands valg af Palle Guldager til legatet, der uddeles til markante ildsjæle der ulønnet udviser særligt initiativ af længerevarene karakter.

Klubformand Jens Hvidemose sætter selv følgende ord på legatmodtageren:

“Palle Guldager har været en del af Haslev FC siden han for 40 år siden kom til Haslev fra København. Palle var i mange år en sikker sidste skanse i målet for utallige HFC hold”.

“Han påtog sig hurtigt andre hverv i klubben. Han blev formand for ungdomsudvalget og træner”.

“Trænergerningen har altid fyldt meget for Palle. I mange år har ungdomsspillere i Haslev FC nydt godt af han store fodboldviden, når de har haft ham som træner. Han har været engageret på banerne i mange funktioner og for mange hold. Han har været med i bestyrelsen og diverse udvalg. Først som ungdomsformand og siden i egenskab af formand for forældreforeningen”.

“Palle er meget engageret i de ting han beskæftiger sig med, og han står altid parat til at hjælpe andre”.

“Palle er et stort aktiv for HFC den dag i dag. Hans engagement i klubhuset er fantastisk. Han er med til at skabe nogle flotte rammer med hans fine madlavning for senior og ungdommen når 3. halvleg skal afholdes”.

“Derud over kridter han anlægget i HFC – 14 baner”.

Palle Guldager blev iøvrigt sidste år udnævnt til æresmedlem af Haslev FC.

Kilde: Haslev-fc.dk

Related Articles

Add Comment