Haslev-ikon hædret på på DBU Sjællands delegeretmøde

Det var en meget bevæget Palle Guldager fra Haslev FC der modtog Erik Asmunds rejselegat på DBU Sjællands delegeretmøde.


Lørdag blev Palle Guldager hædret for sin store indsats for fodbolden i Haslev FC.

180 repræsentanter fra fodboldklubber over alt på Sjælland var mødt op til det årlige møde i Roskilde hallerne.

Palle Guldager blev hædret med Erik Asmunds rejselegat på 10.000 danske kroner, og han fik endda overrakt prisen af Erik Asmund selv.

Palle afslører at han nok vil benytte pengene til en billet til Ukraine til sommer, så han kan følge fodboldlandsholdets EM-kampe.
Han kone Kirsten fik en særlig tak fra talerstolen af Palle, og hun var taget med til den store begivenhed.

Ros fra klubformanden
Haslev FCs formand Jens Hvidemose er bestemt heller ikke uenig i DBU Sjællands valg af Palle Guldager til legatet, der uddeles til markante ildsjæle der ulønnet udviser særligt initiativ af længerevarene karakter.

Klubformand Jens Hvidemose sætter selv følgende ord på legatmodtageren:

“Palle Guldager har været en del af Haslev FC siden han for 40 år siden kom til Haslev fra København. Palle var i mange år en sikker sidste skanse i målet for utallige HFC hold”.

“Han påtog sig hurtigt andre hverv i klubben. Han blev formand for ungdomsudvalget og træner”.

“Trænergerningen har altid fyldt meget for Palle. I mange år har ungdomsspillere i Haslev FC nydt godt af han store fodboldviden, når de har haft ham som træner. Han har været engageret på banerne i mange funktioner og for mange hold. Han har været med i bestyrelsen og diverse udvalg. Først som ungdomsformand og siden i egenskab af formand for forældreforeningen”.

“Palle er meget engageret i de ting han beskæftiger sig med, og han står altid parat til at hjælpe andre”.

“Palle er et stort aktiv for HFC den dag i dag. Hans engagement i klubhuset er fantastisk. Han er med til at skabe nogle flotte rammer med hans fine madlavning for senior og ungdommen når 3. halvleg skal afholdes”.

“Derud over kridter han anlægget i HFC – 14 baner”.

Palle Guldager blev iøvrigt sidste år udnævnt til æresmedlem af Haslev FC.

Kilde: Haslev-fc.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde. Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold har indgået en hovedsponsoraftale med Spar Nord Bank, foreløbig frem til 30/6-2016, med option på forlængelse. Direktør for Spar Nord Køge Bugt, Jesper Køster, har selv en fortid som ungdomsspiller i Greve Fodbold før han som senior opnåede godt 150 divisionskampe for Køge Boldklub.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier