Haslev klar til Sjællandsserien

Med en udebanesejr Grundlovsdag på 3-1 i Hundige spillede Haslev FC sig reelt tibage i Sjællandsserien, efter 15 års favær.

Kun yderst matematiske teorier kan nu forhindre Haslev FC i at spille med i den bedste Sjællandske række efter sommerpausen.

Efter en nervøst og til dels rodet kamp på Hundige Boldfælled, var det gæsterne fra Haslev FC, der kunne trække sig tilbage som sejrsherre.
Det hele startede temmeligt planmæssigt for Haslev FC, der kom i front 1-0 efter blot 6 minutters, men i slutningen af halvlegen tabte Haslev FC “hovedet” en smule, og løb ind i 2 gule kort (og dermed 2 mand i “straffeboksen”). Hundige, der kæmper for overlevelse i rækken, vidste at dette var deres gyldne chance for at komme ind i kampen og satsede derfor hele butikken. Og det gav pote kort før pause hvor Hundige fortjent fik reduceret til 1-1.

2. Halvleg startede med fortsat 2 Haslev-spillere ude i mindst 5 minutter yderligere (hvilket blev til næsten 8 minutter på dommer Niels Ringvigs ur), og Hundige pressede voldsomt på for at komme i front, og var da også tæt på i flere omgange.
Men Haslev overlevede karantænerne, og da holdet atter blev fuldtalligt, kunne gæsterne atter overtage spilstyringen.
Trods pænt spil så knep det med kvalitet i afslutningerne og der skulle da også en hjælpende fod til fra en Hundige-forsvarer før målet til 1-2 var en realitet. I et forsøg på at cleare et indlæg, får Hundiges forsvars-spiller skudt bolden i eget net.
Da hjemmeholdet Hundige efterfølgende også blev ramt af et par skader på afgørende nøglespillere, så var kampen reelt afgjort.
9 minutter før tid får Niklas Hansen sat tingene endelig på plads, da han scorer kampens sidste mål til slutfacit 1-3.

Haslev FC, der pt ligger på førstepladsen, er dermed nu minimum sikker på en 2. plads i puljen og dermed slutte af på en oprykningsplads til Sjællandsserien.

Champagnen var medbragt til Hundige og blev flittigt brugt ...

 

Når vi starter denne artikel med at skrive at “matematiske teorier” alligevel kan forhindre en oprykning, så skyldtes dette DBU’s regelsæt for op & nedrykninger i forbindelse med Danmarks-serien og Sjællands-serien. Hvis f.eks. 6 Sjællandske hold rykker ned fra DS, så bliver det kun een oprykker fra hver serie 1 pulje til Sjællandsserien.
Se selv de mange matematiske muligheder her: Klik Her >>>

 

Fotos fra kampen: Klik Her >>>

 

 Annonce: 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier