Haslev klar til Sjællandsserien

Category: Senior - Bredde 1 0

Med en udebanesejr Grundlovsdag på 3-1 i Hundige spillede Haslev FC sig reelt tibage i Sjællandsserien, efter 15 års favær.

Kun yderst matematiske teorier kan nu forhindre Haslev FC i at spille med i den bedste Sjællandske række efter sommerpausen.

Efter en nervøst og til dels rodet kamp på Hundige Boldfælled, var det gæsterne fra Haslev FC, der kunne trække sig tilbage som sejrsherre.
Det hele startede temmeligt planmæssigt for Haslev FC, der kom i front 1-0 efter blot 6 minutters, men i slutningen af halvlegen tabte Haslev FC “hovedet” en smule, og løb ind i 2 gule kort (og dermed 2 mand i “straffeboksen”). Hundige, der kæmper for overlevelse i rækken, vidste at dette var deres gyldne chance for at komme ind i kampen og satsede derfor hele butikken. Og det gav pote kort før pause hvor Hundige fortjent fik reduceret til 1-1.

2. Halvleg startede med fortsat 2 Haslev-spillere ude i mindst 5 minutter yderligere (hvilket blev til næsten 8 minutter på dommer Niels Ringvigs ur), og Hundige pressede voldsomt på for at komme i front, og var da også tæt på i flere omgange.
Men Haslev overlevede karantænerne, og da holdet atter blev fuldtalligt, kunne gæsterne atter overtage spilstyringen.
Trods pænt spil så knep det med kvalitet i afslutningerne og der skulle da også en hjælpende fod til fra en Hundige-forsvarer før målet til 1-2 var en realitet. I et forsøg på at cleare et indlæg, får Hundiges forsvars-spiller skudt bolden i eget net.
Da hjemmeholdet Hundige efterfølgende også blev ramt af et par skader på afgørende nøglespillere, så var kampen reelt afgjort.
9 minutter før tid får Niklas Hansen sat tingene endelig på plads, da han scorer kampens sidste mål til slutfacit 1-3.

Haslev FC, der pt ligger på førstepladsen, er dermed nu minimum sikker på en 2. plads i puljen og dermed slutte af på en oprykningsplads til Sjællandsserien.

Champagnen var medbragt til Hundige og blev flittigt brugt ...

 

Når vi starter denne artikel med at skrive at “matematiske teorier” alligevel kan forhindre en oprykning, så skyldtes dette DBU’s regelsæt for op & nedrykninger i forbindelse med Danmarks-serien og Sjællands-serien. Hvis f.eks. 6 Sjællandske hold rykker ned fra DS, så bliver det kun een oprykker fra hver serie 1 pulje til Sjællandsserien.
Se selv de mange matematiske muligheder her: Klik Her >>>

 

Fotos fra kampen: Klik Her >>>

 

 Annonce: 

Related Articles

Add Comment