Haslev led nederlag på hjemmebane

Category: Senior - Elite 0 0

For første gang i seks kampe var der ikke point til Haslevs mandskab i Sjællandsserien. I en tæt række, har Haslev forsat 15 point, og forsat ikke langt op til toppen, men heller ikke ret langt ned til bunden i rækken.

Opgøret mod Allerød blev en opgave, hvor Haslev begyndte bedst, og havde mest mod på tilværelsen i første halvleg. Ikke mange chancer blev det til for de to mandskaber, men alligevel et hjemmehold, der domierede mest.
Det gav scoringen til 1-0, da Haslevs anfører Mikkel Madsen tog chancen udefra. Allerøds målmanden kunne ikke holde skuddet, og riposten den fulgte Frederik Nielsen op, og han kunne bringe Haslev foran med 1-0. En føring, der også holdt første halvleg hjem.

I anden halvleg kom gæsterne lidt længere frem på banen. Men i starten af halvlegen blev de ikke farlige, men det skulle vise sig at være en stakket frist for hjemmeholdet. Da Allerød for første gang viste sig i Haslevs felt kom udligningen for Allerød. Det skete efter et indlæg, der blev headet ind til 1-1.

I den efterfølgende periode havde Haslev også et par muligheder for at komme i front igen. Men det blev ved det, og efterhånden lignede det en poindeling på denne herlige sensommer lørdag.

Men bedst som det lignede uafgjort, så fik Allerød også alle tre point med hjem, da de efter et hjørnespark fik ekspederet et indlæg ind over venner og fjender og ind til 2-1.

Haslev forsøgte en offensiv i de sidste minutter, men det viste sig at være forgæves. Gæsterne holdt stand og vandt med 2-1.

Dermed stoppede Haslevs række af kampe, der har bragt dem flot op i rækken.
Iøvrigt ellers en flot opbakning til Haslevs mandskab, hvor godt 200 tilskuere troppede op.

Haslev har to kampe tilbage inden vinterpausen. I den kommende weekend går turen til Espergærde, der ligger lige efter Haslev i tabellen.

 

Kilde: Lokalradio.dk

 


Related Articles

Add Comment