Haslev led nederlag på hjemmebane

For første gang i seks kampe var der ikke point til Haslevs mandskab i Sjællandsserien. I en tæt række, har Haslev forsat 15 point, og forsat ikke langt op til toppen, men heller ikke ret langt ned til bunden i rækken.

Opgøret mod Allerød blev en opgave, hvor Haslev begyndte bedst, og havde mest mod på tilværelsen i første halvleg. Ikke mange chancer blev det til for de to mandskaber, men alligevel et hjemmehold, der domierede mest.
Det gav scoringen til 1-0, da Haslevs anfører Mikkel Madsen tog chancen udefra. Allerøds målmanden kunne ikke holde skuddet, og riposten den fulgte Frederik Nielsen op, og han kunne bringe Haslev foran med 1-0. En føring, der også holdt første halvleg hjem.

I anden halvleg kom gæsterne lidt længere frem på banen. Men i starten af halvlegen blev de ikke farlige, men det skulle vise sig at være en stakket frist for hjemmeholdet. Da Allerød for første gang viste sig i Haslevs felt kom udligningen for Allerød. Det skete efter et indlæg, der blev headet ind til 1-1.

I den efterfølgende periode havde Haslev også et par muligheder for at komme i front igen. Men det blev ved det, og efterhånden lignede det en poindeling på denne herlige sensommer lørdag.

Men bedst som det lignede uafgjort, så fik Allerød også alle tre point med hjem, da de efter et hjørnespark fik ekspederet et indlæg ind over venner og fjender og ind til 2-1.

Haslev forsøgte en offensiv i de sidste minutter, men det viste sig at være forgæves. Gæsterne holdt stand og vandt med 2-1.

Dermed stoppede Haslevs række af kampe, der har bragt dem flot op i rækken.
Iøvrigt ellers en flot opbakning til Haslevs mandskab, hvor godt 200 tilskuere troppede op.

Haslev har to kampe tilbage inden vinterpausen. I den kommende weekend går turen til Espergærde, der ligger lige efter Haslev i tabellen.

 

Kilde: Lokalradio.dk

 


0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier