Haslev nedsablet af KFUM Roskilde

Category: Senior - Elite 2 0

Frank Thøgersens tropper fra Haslev, der er oprykker i Sjællandsserien, har fået en væsenligt dårligere start i den nye række end lørdagens modstander på Haslev Stadion: KFUM Roskilde, der ligeledes er oprykker i denne sæson. De to hold har dog lagt sig i hver sin ende af tabellen, og ilørdagens kamp blev styrkeforholdet synligt for enhver.

 

Det var gæsterne fra Roskilde, der svingede taktstokken i lørdagens opgør på Haslev Stadion mellem de to oprykkere.
Fra første færd, viste Roskilde KFUM, hvad der har givet dem en stærk start, og nu den femte sejr på stribe. Haslev forsøgte at hænge med, men de kom rigtigt mange gange til kort.
Gæsterne satte mange angreb igang over kanterne, og her havde Haslev ikke rigtigt nogen modtræk.

Haslev kom bagud tidligt i opgøret, efter en dødbold i højre side. Efter en halv time var Haslev bagud med 0-3, og kampen var reelt allerede afgjort.
Et par kvikke opløb, førte til scoringerne. De første 45 minutter havde også givet to ti minutters udvisninger til hjemmeholdet. Så var det ligesom klart. Det ville blive opad bakke for Haslev. Det blev så ved de 0-3 ved pausen.

Anden halvleg formede sig lidt som første. Haslev forsøgte at komme lidt mere frem til nogen afslutninger, men det blev ikke helt farligt.
Roskilde KFUM havde allerede i første halvleg fået opgøret hen, hvor de gerne ville have det. De har et stærkt mandskab, og i anden halvleg kunne træner Palle Olsen så sætte den tidligere divisionsangriber Poul Hübertz på banen. Han viste også sit værd i starten af anden halvleg, hvor han rykkede fra Haslevs forsvar og scorede til 4-0.
Gæsterne nåede også at øge til 5-0, inden dommeren fløjtede kampen af.

Roskilde KFUM fører rækker med maksimumpoint. De er tillige eneste mandskab uden nederlag i Sjællandssserien.
Haslev ligger derimod i den tunge ende af tabellen med blot fire point efter 5 kampe.
Kampen mod Roskilde KFUM, er nok en der lige skal glemmes og hermed se frem mod næste opgave. Den kan så også blive en vanskelig af slagsen, når rækkens nummer to Fredensborg gæstes lørdag eftermiddag.

 

Delvis kilde: Lokalradio.dk

Related Articles

Add Comment