Haslev rejste sig flot

Category: Senior - Elite 1 0

I Sjællandsserien fik Haslev flot vendt sig fra sidste uges 0-5 nederlag hjemme til KFUM Roskilde. Det skete med en flot udebanesejr på de samme cifre over topholdet fra Fredensborg.

 

Haslev leverede en pæn stor overraskelse, da de tog til Nordsjælland og tilføjede rækkens nummer to et nederlag på hele 0-5.
Haslev rejste sig dermed flot fra nederlaget i sidste uge på samme cifre mod Roskilde KFUM.

Haslev fik en drømmestart på opgøret, da Haslev allerede i det første minut fik straffespark og efterfølgende kunne bringe sig foran med 1-0.
Så kunne man nok forvente at Fredensborg ville komme lidt op i gear. Men Haslev forsvarede sig godt, og det udnyttede Haslev til at komme foran med 2-0 efter godt en halv time.
Denne stilling holdt til pausen.

Efter pausen forventede man et større pres mod Haslevs mål. Det kom, men uden større resultat. I stedet så scorede Haslev to mål indenfor fire minutter. Det afgjorde opgøret. Haslev kunne inden slutfløjtet score endnu engang til slutresultatet 5-0 til Haslev.

Haslev havde dermed for alvor vist hvor tingene skulle stå i det opgør. Haslev spillede også kvikt op ad banen, og gjorde ikke tingene svære end nødvendigt. De kendte den direkte vej til målet og vandt dermed fortjent opgøret.
Haslev fik dermed tre vigtige point til kontoen, og har nu ialt 10 point på en placering lige over nedryknings-stregen.

Haslev kan i den kommende weekend opleves hjemme, når endnu et tophold står på menuen. Denne gang er det rækkens nummer tre Taastrup FC, der kigger forbi Haslev Stadion.

 

Kilde: Lokalradio.dk

Related Articles

Add Comment