Haslev sejrede igen i Sjællandsserien

Haslev forsætter den gode sæsonstart i Sjællandsserien. For anden uge i træk havde holdet besøg af et de nye hold i rækken. Denne gang mandskabet fra Hillerød, og det endte med en ny sejr på 4-1.

Gæsterne havde ellers flere gode muligheder, specielt i første halvleg, hvor de hele to gange ramte overliggeren. De havde også et par farlige gennemløb, som Christian Mortensen i Haslev-målet kom godt ud og parerede.
Haslev fik da også vist deres værd, og det gav en føring efter godt tyve minutter. Her var det Frederik Nielsen, der var på pletten og bragte hjemmeholdet foran. En føring, som Haslev kunne gå til pause med.

To tidlige mål til Haslev i 2. halvleg skabte den føring, der gjorde at Haslev tidligt fik lukket opgøret. Det var Niklas Hansen og Kasper Christensen, der bragte Haslev på 3-0. Det gjorde at Hillerød, blev stækket en del, og Haslev kunne køre det opgør hjem.
Hjemmeholdet fik også scoret til 4-0, da Christian Sørensen scorede i det tomme mål. Netop Christian Sørensen gik ind sammen med Frederik Nielsen i startopstillingen, da Haslev måtte undvære Stefan Nielsen og Mikkel Madsen i deres startopstilling.

Haslev var tæt på at holde nullet for anden kamp i træk, men dette blev forpurret da Hillerød fik reduceret som uret passerede de 90 i opgøret.

Haslev har nu seks point for de to første kampe, som begge har været spillet mod to af oprykkerne og begge på hjemmebane.

Den kommende fredag går turen til Herlufsholm, hvor den første udekamp skal afvikles. Så vil tiden vise om Haslev kan fastholde den flotte start her.

 

Delvis kilde: Lokalradio.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier