Haslev sejrede igen i Sjællandsserien

Category: Senior - Elite 2 0

Haslev forsætter den gode sæsonstart i Sjællandsserien. For anden uge i træk havde holdet besøg af et de nye hold i rækken. Denne gang mandskabet fra Hillerød, og det endte med en ny sejr på 4-1.

Gæsterne havde ellers flere gode muligheder, specielt i første halvleg, hvor de hele to gange ramte overliggeren. De havde også et par farlige gennemløb, som Christian Mortensen i Haslev-målet kom godt ud og parerede.
Haslev fik da også vist deres værd, og det gav en føring efter godt tyve minutter. Her var det Frederik Nielsen, der var på pletten og bragte hjemmeholdet foran. En føring, som Haslev kunne gå til pause med.

To tidlige mål til Haslev i 2. halvleg skabte den føring, der gjorde at Haslev tidligt fik lukket opgøret. Det var Niklas Hansen og Kasper Christensen, der bragte Haslev på 3-0. Det gjorde at Hillerød, blev stækket en del, og Haslev kunne køre det opgør hjem.
Hjemmeholdet fik også scoret til 4-0, da Christian Sørensen scorede i det tomme mål. Netop Christian Sørensen gik ind sammen med Frederik Nielsen i startopstillingen, da Haslev måtte undvære Stefan Nielsen og Mikkel Madsen i deres startopstilling.

Haslev var tæt på at holde nullet for anden kamp i træk, men dette blev forpurret da Hillerød fik reduceret som uret passerede de 90 i opgøret.

Haslev har nu seks point for de to første kampe, som begge har været spillet mod to af oprykkerne og begge på hjemmebane.

Den kommende fredag går turen til Herlufsholm, hvor den første udekamp skal afvikles. Så vil tiden vise om Haslev kan fastholde den flotte start her.

 

Delvis kilde: Lokalradio.dk

Related Articles

Add Comment