Haslev slog tophold

SJÆLLANDSSERIE: Haslev fik fortjent alle tre point, da holdet lørdag eftermiddag viste at de har krammet på topholdet Fredensborg og på hjemmebanen i Haslev vandt med 2-1 i Sjællandsserien.

Haslev leverede igen en godkendt indsats i Sjællandsserien, som rakte til en sejr over topholdet Fredensborg.
I det hele taget et mandskab som Haslev har haft et godt tag på, da Haslev også vandt efterårets kamp med 5-0 oppe i Fredensborg.

I lørdagens hjemmekamp havde Haslev lidt mandskabsproblemer op til opgøret. Flere spillere trak med skader, hvilket gjorde at Cheftræner Frank Thøgersen ikke helt kunne stille i stærkeste opstilling.
Det gav blandt debut til et par unge spillere, som kom med i truppen til lørdagens kamp. Og det svækkede bestemt ikke Haslev.

Allerede efter godt fem minutters spil, blev det til 1-0 på et mål af Niklas Hansen. Gæsternes målmand fik ikke ekspederet bolden ud af egen zone. Niklas Hansen var over den gave, og havde let ved at score i det tomme mål.

Efter 13. minutter kom scoringen til 2-0. Efter hjørnespark, så nettede Nicolaj Jeppesen. En rigtigt herlig start på kampen, og noget der glædede det trofaste publikum, der igen var kommet frem til Haslev Stadion.

Haslev holdt føringen frem til første halvlegs slutning. Dog undervejs måtte holdets topscorer Niklas Hansen udgå med forstrækning, og i stedet satte Haslev Michael Gynther ind.

Haslev havde masser af chancer i 2. halvleg til at øge føringen, men mange af chancerne standsede da de kom frem til at skulle afsluttes. Her kneb det lidt.

Gæsterne gjorde ikke meget væsen af sig. Det var først i det sidste kvarter, at Fredensborg kom frem til ting, der var af farlige karakter. Et af dem kom til reducering 1-2 på et straffespark. Det gjorde at det sidste kvarter blev en smule mere hektisk end nødvendigt var.
Her faldt der også en del ti minutters udvisninger til begge mandskaber. Men alligevel holdt hjemmeholdet hovedet koldt og vandt 2-1.

Med sejren ligger Haslev forsat nummer 9 i tabellen, men nu med 25 point og fire point ned til stregen.

I den kommende weekend spiller Haslev igen mod et hold fra top 3, hvor holdet gæster Tåstrup Idrætspark hvor FC Taastrup er modstanderen.

 

Kilde: Radio Østsjælland

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier