Haslev slog tophold

Category: Senior - Elite 4 0

SJÆLLANDSSERIE: Haslev fik fortjent alle tre point, da holdet lørdag eftermiddag viste at de har krammet på topholdet Fredensborg og på hjemmebanen i Haslev vandt med 2-1 i Sjællandsserien.

Haslev leverede igen en godkendt indsats i Sjællandsserien, som rakte til en sejr over topholdet Fredensborg.
I det hele taget et mandskab som Haslev har haft et godt tag på, da Haslev også vandt efterårets kamp med 5-0 oppe i Fredensborg.

I lørdagens hjemmekamp havde Haslev lidt mandskabsproblemer op til opgøret. Flere spillere trak med skader, hvilket gjorde at Cheftræner Frank Thøgersen ikke helt kunne stille i stærkeste opstilling.
Det gav blandt debut til et par unge spillere, som kom med i truppen til lørdagens kamp. Og det svækkede bestemt ikke Haslev.

Allerede efter godt fem minutters spil, blev det til 1-0 på et mål af Niklas Hansen. Gæsternes målmand fik ikke ekspederet bolden ud af egen zone. Niklas Hansen var over den gave, og havde let ved at score i det tomme mål.

Efter 13. minutter kom scoringen til 2-0. Efter hjørnespark, så nettede Nicolaj Jeppesen. En rigtigt herlig start på kampen, og noget der glædede det trofaste publikum, der igen var kommet frem til Haslev Stadion.

Haslev holdt føringen frem til første halvlegs slutning. Dog undervejs måtte holdets topscorer Niklas Hansen udgå med forstrækning, og i stedet satte Haslev Michael Gynther ind.

Haslev havde masser af chancer i 2. halvleg til at øge føringen, men mange af chancerne standsede da de kom frem til at skulle afsluttes. Her kneb det lidt.

Gæsterne gjorde ikke meget væsen af sig. Det var først i det sidste kvarter, at Fredensborg kom frem til ting, der var af farlige karakter. Et af dem kom til reducering 1-2 på et straffespark. Det gjorde at det sidste kvarter blev en smule mere hektisk end nødvendigt var.
Her faldt der også en del ti minutters udvisninger til begge mandskaber. Men alligevel holdt hjemmeholdet hovedet koldt og vandt 2-1.

Med sejren ligger Haslev forsat nummer 9 i tabellen, men nu med 25 point og fire point ned til stregen.

I den kommende weekend spiller Haslev igen mod et hold fra top 3, hvor holdet gæster Tåstrup Idrætspark hvor FC Taastrup er modstanderen.

 

Kilde: Radio Østsjælland

Related Articles

Add Comment