Haslev snublede i Sorø

Topopgøret i serie 1 mellem Sorø Freja og Haslev FC, der blev spillet Kristi Himmelfartsdag på Sorø Stadion, endte med en solid sejr til hjemmeholdet Sorø Freja på hele 4-1. Primært på grund af forsvarsfejl og målmandsdrop fra Haslev’s side. Dermed har Haslev nu sat sit 6 points forspring, fra vinterpausen, over styr.

Haslev FC havde for alvor sat næsen op efter en sejr i Sorø, hvor Haslev kunne trække afgørende fra i topstriden hvis man kom hjem med 3 point i bagagen. Omvendt kunne forfølgeren Sorø, med en sejr, spille sig pointmæssigt helt lige med Haslev.

Suporter-Bus fra Haslev
Godt 50 Haslev-tilhængere havde arrangeret buskørsel fra Haslev, for at bakke holdet op til topkampen, men lad det blot være sagt med det samme: Det blev aldrig rigtigt Haslev’s dag i Sorø, og de mange tilrejsende tilhængere fra Haslevs opland fik ikke meget at glæde sig over.

Allerede efter få minutters spil laver Haslevs forsvaren Allan Schiöth holdets første alvorlige fejl. En alt for blød tilbagelægning til målmand Dan Pedersen bliver opsnappet af en vågen Sorø-angriber, og så står det 1-0 til hjemmeholdet allerede før kampen næsten er kommet i gang for alvor.
Haslev FC presser efterfølgende på for udligning, og det lykkedes da også efter 32 minutters spil, hvor Mikkel Madsen får udlignet direkte på frispark.
Det blev en både hektisk og dramatisk affære med masser af frispark og udvisninger til begge hold.
Stillingen 1-1 holdt til pausen.

Fra 2. halvlegs start har Haslev en mega chance hvor man for nærmest tomt mål brænder. Sådanne muligheder SKAL sættes ind, hvis man vil gøre sig forhåbning om at vinde topkampe på fremmede græs.
Få minutter senere bringer Sorø Freja sig i front 2-1, direkte på frispark med et spark, der hverken er specielt hårdt eller godt, men Haslev-keeper Dan Pedersen mistimmer fuldstændig sit redningsforsøg og ser bestemt ikke godt ud ved målet, som han må tage på sin kappe.

Ikke mange minutter senere træffer samme keeper en forkert beslutning , da han vælger at gå langt ud af sit mål, helt ud til sidelinien i et forsøg på at nå en dyb stikning fra Sorø. Dette mislykkedes, og Sorø-spilleren, der kommer først på bolden kan let sende en aflevering ind foran et gabende tomt mål, hvor Sorø-angriberne ikke (som Haslev) brænder for tomt mål. Dermed 3-1, og kampen syntes afgjort.

Men det var ikke slut endnu for Haslev. Endnu et frispark bliver sat direkte i kassen fra Sorø’s side til slutfacit 4-1 i hjemmeholdets favør.

En kamp hvor Haslevkeeperen og forsvaret blev udstillet med adskellige fejl, også flere end dem der førte til scoringer, men uden at nederlaget alene skal lægges på deres skuldre. Haslev FC’s angreb var bestemt heller ikke skarpe på dagen, og på midtbanen nærmest vadede man i fejlafleveringer og boldtab.
En helt igennem kollektiv offday for Haslev. Især i 2. halvleg.

Haslev ligger dog fortsat i spidsen af serie 1. Nu med en bedre målscorer end Sorø Freja, mens KFUM Roskilde ligger og puster de to hold i nakken bagfra. Og med kun to oprykningspladser, vil der altså blive en “sorteper” iblandt disse bejlere.

 

WebTV:
Se webtv højdepunkter fra kampen i vores WebTV sektion: Klik her >>>

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier