Haslev snublede i Sorø

Category: Senior - Bredde 3 0

Topopgøret i serie 1 mellem Sorø Freja og Haslev FC, der blev spillet Kristi Himmelfartsdag på Sorø Stadion, endte med en solid sejr til hjemmeholdet Sorø Freja på hele 4-1. Primært på grund af forsvarsfejl og målmandsdrop fra Haslev’s side. Dermed har Haslev nu sat sit 6 points forspring, fra vinterpausen, over styr.

Haslev FC havde for alvor sat næsen op efter en sejr i Sorø, hvor Haslev kunne trække afgørende fra i topstriden hvis man kom hjem med 3 point i bagagen. Omvendt kunne forfølgeren Sorø, med en sejr, spille sig pointmæssigt helt lige med Haslev.

Suporter-Bus fra Haslev
Godt 50 Haslev-tilhængere havde arrangeret buskørsel fra Haslev, for at bakke holdet op til topkampen, men lad det blot være sagt med det samme: Det blev aldrig rigtigt Haslev’s dag i Sorø, og de mange tilrejsende tilhængere fra Haslevs opland fik ikke meget at glæde sig over.

Allerede efter få minutters spil laver Haslevs forsvaren Allan Schiöth holdets første alvorlige fejl. En alt for blød tilbagelægning til målmand Dan Pedersen bliver opsnappet af en vågen Sorø-angriber, og så står det 1-0 til hjemmeholdet allerede før kampen næsten er kommet i gang for alvor.
Haslev FC presser efterfølgende på for udligning, og det lykkedes da også efter 32 minutters spil, hvor Mikkel Madsen får udlignet direkte på frispark.
Det blev en både hektisk og dramatisk affære med masser af frispark og udvisninger til begge hold.
Stillingen 1-1 holdt til pausen.

Fra 2. halvlegs start har Haslev en mega chance hvor man for nærmest tomt mål brænder. Sådanne muligheder SKAL sættes ind, hvis man vil gøre sig forhåbning om at vinde topkampe på fremmede græs.
Få minutter senere bringer Sorø Freja sig i front 2-1, direkte på frispark med et spark, der hverken er specielt hårdt eller godt, men Haslev-keeper Dan Pedersen mistimmer fuldstændig sit redningsforsøg og ser bestemt ikke godt ud ved målet, som han må tage på sin kappe.

Ikke mange minutter senere træffer samme keeper en forkert beslutning , da han vælger at gå langt ud af sit mål, helt ud til sidelinien i et forsøg på at nå en dyb stikning fra Sorø. Dette mislykkedes, og Sorø-spilleren, der kommer først på bolden kan let sende en aflevering ind foran et gabende tomt mål, hvor Sorø-angriberne ikke (som Haslev) brænder for tomt mål. Dermed 3-1, og kampen syntes afgjort.

Men det var ikke slut endnu for Haslev. Endnu et frispark bliver sat direkte i kassen fra Sorø’s side til slutfacit 4-1 i hjemmeholdets favør.

En kamp hvor Haslevkeeperen og forsvaret blev udstillet med adskellige fejl, også flere end dem der førte til scoringer, men uden at nederlaget alene skal lægges på deres skuldre. Haslev FC’s angreb var bestemt heller ikke skarpe på dagen, og på midtbanen nærmest vadede man i fejlafleveringer og boldtab.
En helt igennem kollektiv offday for Haslev. Især i 2. halvleg.

Haslev ligger dog fortsat i spidsen af serie 1. Nu med en bedre målscorer end Sorø Freja, mens KFUM Roskilde ligger og puster de to hold i nakken bagfra. Og med kun to oprykningspladser, vil der altså blive en “sorteper” iblandt disse bejlere.

 

WebTV:
Se webtv højdepunkter fra kampen i vores WebTV sektion: Klik her >>>

 

 

Related Articles

Add Comment